Holttestre bukkantak egy győri múzeum udvarán

2023. augusztus 13. 16:16

A fiatal férfi halálra zúzta magát, miután lezuhant a teraszról.

2023. augusztus 13. 16:16

A győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum számolt be arról közösségi oldalán, hogy augusztus 13-án, vasárnap délelőtt 10 órakor munkatársaik a nyitáskor

 egy holttestet találtak a Várkazamata udvarán. 

Mint írták a hatóságokat értesítették, a rendőrségi intézkedés rövidesen kezdetét is vette. További értesítésig a Várkazamata–Kőtár zárva tart. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

A fiatal férfi halálra zúzhatta magát

Időközben a Kisalföld is beszámolt az esetről, amely beszámolóból kiderült, hogy az áldozat egy fiatal férfi lehet. Székely Zoltán, a kőtárat is üzemeltető múzeum igazgatója a lapnak adott nyilatkozatában kiemelte:

az áldozat a felső teraszról esett le, és halálra zúzta magát.

A terasz viszont már nem tartozik a múzeum tulajdonához. A férfi feltehetőleg a terasz kerítésén átmászva zuhant a mélybe.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 13. 22:11
Elírtam a baleset gondatlanságból következett be. Vélhetően az áldozatéból.
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 13. 20:07
A kazamata feletti ú.n. "terasz" a püspöki hivatal zárt udvara. Mellette van egy kvázi sikátor, aminek az onnansó vége ráccsal van lezárva. Oda egészen konkrétan be kellett másznia az áldozatnak. Nem szeretném minősíteni, de hogy nem gondatlanságból következett be a halálos baleset az garantált.
need-info
2023. augusztus 13. 19:20
Basszus! Lehet egyszerűen elvesztette az egyensúlyát. RIP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!