Mentőt hívtak egy kiáltozva szexelő párhoz Budán

2023. augusztus 08. 08:42

A jóhiszemű szomszéd segélykiáltásokat vélt hallani, aztán össze is veszett a párocskával.

2023. augusztus 08. 08:42

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon arról posztolt, hogy aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból: hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót. A mentők perceken belül helyszínre értek, tudjuk meg, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba.

Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, pucér férfi nyitott ajtót. 

„Kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást kedvesével” – írják a derűs bejegyzésben.

A mentők ugyan megkönnyebbültek, teszik hozzá, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a „kárhelyet”, de a jóhiszemű szomszéd már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt.

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rigor243-2
2023. szeptember 07. 11:14
Nálunk társasházban volt ilyen, hogy új szomszéd, és éjjel kettőkor valami olyan vérfagyasztó sikítás hogy azt hittük valakit ölnek, jaj most hívjuk a rendőröket mi van? Aztán az elhaló nyögdécselésből rájöttünk hogy nem ez van. Ki a tököm szexel hétközben éjjel kettőkor? Holnap nincs munka? Éjjel nem álmosak? Nappal kell szexelni amikor tele az ember energiával, és látja is az ember mit csinál (persze éjjel is lehet lámpát gyújtani na de na).
rasdi1
2023. augusztus 08. 13:34
Irigykedett a szomszéd:)))))
letsgobrandon-2
2023. augusztus 08. 12:56
a pornós műveltség mellékhatása
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 08. 12:34
Napi 5700 riasztásból 5000 indokolatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!