Nem olyan régen még sírt és dühöngött Karácsony Gergely

2023. augusztus 11. 10:31

De amint kikerült a #Pride-zászló, azonnal a szabadság jutott eszébe, nem pedig a nagy zaj.

2023. augusztus 11. 10:31
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Nem olyan régen még sírt és dühöngött Karácsony Gergely amikor egy nap alatt Zugló felett elment harom helikopter, de amint kikerült a #Pride-zászló, és az önpromóció lehetőségét is meglátta azonnal a szabadság jutott eszébe nem pedig a nagy zaj, és nem is a pihenni vágyó budapestiek. Én is szerettem régen a #Szigetet, semmi baj vele, bár a szabadság nekünk egész mást jelent (pl.: 1956) plusz Budapest a magyaroké, és NEM mindenkié, ezért nem bánnánk, ha nem szarnák össze a nyugati modern (WOKE) fiatalok. Egyébként jó mulatást azoknak, akik kint vannak!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. augusztus 12. 09:07
Köcsög Dezse! Kilóg a fidesz fasz a szádból kutya!
Majdmegmondom
2023. augusztus 11. 12:31
Karácsony a zöld emberke! Vajon hány tonna szemét termelődik a Szigeten és mennyi volt a pride-on?
nyugalom
2023. augusztus 11. 12:04
Geli egy sunyi proli!
tapir32
2023. augusztus 11. 12:02
A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. A nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. A konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. A konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!