Sikerült pont most feltúrni a Sziget Fesztiválhoz vezető utat

2023. augusztus 11. 22:20

Mesteri időzítés.

2023. augusztus 11. 22:20
null

A régóta tervezett óbudai vezetékfektetési munkálatok megkezdése épp egybeesett a Sziget fesztivállal – írta meg az infostart.hu.

Bár az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat terve az volt, hogy a lehető legkevesebb közlekedési korlátozás legyen a felújítás ideje alatt, annak az időzítése nem is lehetett volna mesteribb: 

sikerült pont a Sziget fesztivállal egy időre időzíteni a feltúrást, így a Hajógyári-sziget megközelítése még bonyolultabb lett.

A BKK Info oldalán az olvasható, hogy a III. kerületi Raktár utcát egyirányúsították a Miklós utcától a Szentendrei útig átépítés miatt. A Bogdáni úton pedig a Szentendrei úton és Folyondár utca között útszűkületre kell készülni.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 13. 14:15
Kisssss et es bandaja! Afgánromatimike!
KBA98
2023. augusztus 12. 11:36
Sok munkája lesz a Karácsony utáni főpolgármesternek!
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. augusztus 12. 11:09
menjenek le kutyába, hogy ne lépjenek kátyúba - csak kicsit meg kell növelni az adagot - hülye szar drogosok
Reszelő Aladár
2023. augusztus 12. 08:32
Liberális-progresszív módon várost vezetni annyit tesz, hogy értékek és elvek mentén dönteni. Az olyan alantas diszciplínák, mint a gazdasági meg a mérnöki tudományok teljességgel lényegtelenek. Csak a morális cél számít, a gyakorlati működés lényegtelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!