Több mint tíz év után tér vissza Budapestre Hollywood egyik nagy asszonya

2023. augusztus 10. 10:20

Angelina Jolie rövidesen Maria Callas szerepében tűnik fel a filmvásznon.

2023. augusztus 10. 10:20

Tizenhárom évvel azután, hogy Budapesten és környékén rendezte Golden Globe-jelölt debütáló játékfilmjét, a Vér és méz földjén című alkotást, Angelina Jolie októberben visszatér Magyarországra, de ezúttal címszereplőként áll a kamera elé – írja a Budapest Reporter.

A Golden Globe- és Oscar-díjas színésznő a legendás operaénekesnőt, Maria Callast alakítja majd Pablo Larrain chilei rendező Maria című filmjében, amely a művésznő Párizsban töltött, utolsó szomorú éveit dolgozza fel. 

Ez lesz Larrain első filmje, amelyet a magyar fővárosban forgat, 

a munkálatok több hónapot vesznek majd igénybe. Így a szerencsésebbek az ősz folyamán bele is botolhatnak Jolie-ba és a stábba. 

A filmes lap megjegyzi, hogy Larraint régóta lenyűgözte a tragikus sorsú Maria Callas története, a New Yorkban élő görög bevándorlóé, aki korának legünnepeltebb szopránjává emelkedett, a világ operaházainak vitathatatlanul első számú sztárja lett. 

Régóta csodálja Larraint a színésznő

Angelina Jolie pedig már várja a forgatást. Mint fogalmazott, 

mindent megteszek, hogy megfeleljek a kihívásoknak.

 Pablo Larraín olyan rendező, akit régóta csodálok. Álom, hogy vele és Steven Knight forgatókönyvíró hozzájárulásával mesélhetem el Maria történetét”.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. augusztus 10. 12:59
Nagyasszony? Ez a kegyetlen és hisztis pcsa korrekt reprezentánsa bullyingwoodnak. De ha itt költi el pénze egy részét, részemről rendben van.
survivor
2023. augusztus 10. 11:15
nagyúr, nagyasszony Egybe írva B+ Mandiner !
Phm045
2023. augusztus 10. 11:09
Leszarom
karakter-2
2023. augusztus 10. 10:31
hülye picsa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!