A KRESZ mindenkire vonatkozik

2023. szeptember 11. 15:42

A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal.

2023. szeptember 11. 15:42
Soproni Tamás
Soproni Tamás
Facebook

„A KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap egy vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel Tiktokra.

Jobban tette volna, ha a videó feltöltése helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye. Sőt inkább morális kötelesség. A példamutatás helyett a magyar celeb viszont inkább azt az utat választotta, hogy a közösen hozott szabályaink (ún. törvények) végrehajtását végző, dolgozó embereket próbálja meg nyilvánosan megszégyeníteni.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2023. szeptember 11. 21:19
Beindult a verseny: melyik gyökér polgi tud több celebfotót tenni a szégyenfalra :D Várjuk Molnár Csacsi, és sok dékás gyökér polgi facés műfelháborodását is :D
zakar zoltán béla
2023. szeptember 11. 20:16
Kernnel együtt oda!
Palmimi85
2023. szeptember 11. 19:38
Soproni, te nyugodtan menj el a pics@ba vagy a f@szba, ízlésednek megfelelően. Remélem, a jövő évi helyhatósági választások után e neved is feledésbe merül meg az egész nyomorult pártod. Nem értetek máshoz, csak a gyűlöletkeltésre, a szar rágására és kutyulására. De alapvető politikai ismeretekkel sem rendelkeztek, mert aki összetéveszti az ország és a helyhatóság vezetését, az semmit nem tud pilitikául... Sajna, ez az egész EU politikai maffiára érvényes. Ezek is összekeverik a diadémot a diaréval. nem képesek agyilag venni, hogy az EU alapvetően egy gazdasági közösség, és nem a Szovjetúnió központi bizottsága... Ukrajna von der Liar főtitkár asszony vezetésével.
Burg_kastL71-C
2023. szeptember 11. 18:16
" A törvény mindenkire vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen százszorosan. " Egyébként: " Bástya elvtárs már megbocsátott. A jegyszedőt internáltuk- ő felel az egész incidensért. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!