Apáti Bence videóban mutatta be az ellenzék nyári szünet utáni szerencsétlenkedéseit

2023. szeptember 30. 20:16

A publicista szerint „ezekre egy aranyhalat sem lehet bízni”.

2023. szeptember 30. 20:16
GELENCSÉR Ferenc

Apáti Bence egy 10 perces videóban mutatta be a balliberális ellenzék a Parlament őszi nyitányán bemutatott „produkcióját”

Három hónap sok idő. Ennyi idő alatt vállalkozást lehet indítani. Aki akar, megtanulhat vezetni. 

De még egy rangos nemzetközi esemény megszervezése is beleférhet. A baloldalnak napra pontosan ennyi ideje volt az építkezésre, arra, hogy politikusaik összeszedjék magukat. Elvonultak nyári pihenőre. De mégis mire mentek vele?” – olvasható a videó leírásában amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2023. október 01. 07:31
Aki végignézte a parlament nyitónapját, annak nem kell semmilyen videó, hogy eldöntse, 2026-ban is hanyatt-homlok rohan Orbánra szavazni.
EX_Terminator
2023. október 01. 00:41
Jut is eszembe! Az is csak egy repülőgéphangárseggű ostoba rosszbuzinak juthat eszébe hogy "megrontja a csajokat." Hapsikám? A csajok akkor jók, ha rosszak... Persze ezt hiába próbálná elmagyarázni az ember egy kitágított segg lukú hímringyónak...
bodrigyuri
2023. szeptember 30. 23:52
Pestylaci lehozta az első korrupciós cikket. Nagy szarban lehet, hogy mit izzadhat ki magából engedéllyel. A Toroczkaié egy hete már jobb volt. Abban benne van bayerné is.
kunfia1
2023. szeptember 30. 20:46
"Sertések rágták szét egy agyonvert bánvölgyi nyugdíjas fejét" Origó Mert két hét alatt rend lett. Soroljátok föl, a lopáson és hazudozáson kívül miben sikeres ez a kurmány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!