Azt szeretném, hogy az uniós pénzek megérkezzenek Magyarországra

2023. szeptember 19. 06:20

A kormány teljesítse a feltételeket, amik normál demokráciában maguktól értetődőek lennének.

2023. szeptember 19. 06:20
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Ha a kormány teljesíti a feltételeket, jön az uniós pénz - ez ilyen egyszerű is lehetne.

Én mindenképp azt szeretném, hogy az uniós pénzek megérkezzenek Magyarországra, de úgy, hogy a kormány teljesíti a feltételeket - amik egyébként egy normál demokráciában maguktól értetődőek lennének.

Addig is pedig azon dolgozunk, hogy minél több forrás legyen közvetlenül folyósítva a magyar településeknek, iskoláknak, kórházaknak, vállalkozóknak, civileknek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2023. szeptember 20. 00:08
Szécsényben, az egyik hely, ahol bejelentett cége volt ennek a lárvának. A céges tábla még midig kinn van egy lepukkant házon, a ferde tűztorony közelében. A szécsényi honlapon utána lehet nézni, hogy egy testületi ülésen az egyik szoci képviselő (dr. Fábián Erzsébet) számonkéri a fideszes polgit, hogy mi van ezzel a céggel, hol vannak a munkahelyek, vagy csak ők is hülyítik a népet. Szóval a helyieknek is gyanús volt a nyomda működése.
ipolypart2
2023. szeptember 20. 00:02
Van egy gondolatom, hogy a Cseh "család" cégei csak fedők voltak a Momentum alapításában. Megpályáztatták, majd ment a Momónak. Ezért lehetett ez a buta ribanc a listavezető az Eu-s választáson. Már akkor mondtam, hogy itt valami nincs rendben, még a csládom is ellenem ment, mikor lebutáztam őket.
KBA98
2023. szeptember 19. 20:49
Te aljas némber! Remélem nem teszed a lábad magyar földre!
urban63
2023. szeptember 19. 20:23
Anyád nem akadt ki? Mi van mosakszol, hiszen te voltál az egyik felbujtó, kis kurva haza áruló... A felvet kölcsön semmi feltételhez nem kötött, politikai terror amit csináltok, mérföldkövekkel dobálunk nem tojással , csak gyere haza kampányolni tavasszal, -nem fenyegetés ez ígéret!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!