Egyes kormánypárti propagandisták szerint Budapestet megfojtják a dugók

2023. szeptember 07. 17:29

Ez természetesen nem igaz, Karigeri egy szent.

2023. szeptember 07. 17:29
Apáti Bence
Facebook

„Egyes kormánypárti propagandisták szerint Budapestet megfojtják a dugók.

Ez természetesen nem igaz, Karigeri egy szent, ráadásul magas és vékony is, valamint különösen szorgalmas, és képességes, arról nem is szólva, hogy soha életében nem kerülte ki a nemlétező dugókat a buszsávban. Szunyókálva.

A kép pedig hamisítvány, orosz dezinformáció. Fake news.

Mint Hunter Biden laptopja.

Ha pedig nem az, akkor is felháborító, hogy egyesek inkább a szemüknek hisznek, mint a Telexnek, a 444-nek, és a nagyrabecsült főpolgármester úrnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Apáti Bence Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. szeptember 08. 17:53
Nincs dugó! Nincs dugó! Nincs dugó....
Oszodibeszed
2023. szeptember 08. 15:16
Egyes CIA- propagandisták nem akarják észrevenni a fától az erdőt; van az a pénz, amiért sokak szerint nincs dugó Budapesten...
Vonyisz
2023. szeptember 08. 14:32
Írja a Wazze, hogy éjfélkor dugó van (+15perc) két soksávos út kereszteződésében. Nemá. Biztos képzeleg a Wazze. Csakazért se kerülök. Ott nem lehet dugó ilyenkor. Hát de. Terelgetnek jobbra balra, majd egyszercsak látom a sárga nyilat, hogy visszafele van. De másmerre semerre. Szóval jó helyen megyünk. Csak a sárga terelgetés megtévesztő. Csak míg ez kiderül, addig épp mi lassítjuk a sort... Vajon mi lehetett a terv? Mi lehet itt nappal, ha éjszaka ez van? Ezér már nehogy merazorbán merakarigeri legyen a hibás. Gondolom valaki megtervezte, valaki kivitelezte, valaki meg átvette. Vagy ilyesmik már nincsenek?
Majdmegmondom
2023. szeptember 07. 20:54
Nem jöttél ki jókor az írással, mert ma aztán valóban nem volt dugó a városban (legalább is amerre én jártam), de az igaz, hogy a félhülye Geli kb annyira kompetens, mint Pressmann alsógatyája...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!