Ilyen nincs: gyorsforgalmi úton kezdett el tolatni az olasz sofőr, ütközés lett a vége (VIDEÓ)

2023. szeptember 11. 11:53

Sikerült szépen kihajtania egy másik kocsi elé, aki aztán bele is hajtott.

2023. szeptember 11. 11:53
null

Már-már kamikaze akciónak is lehet nézni azt, ahogyan egy olasz kocsi az M86-os útról visszatolat az M85-ösre. Ahogy az MKIF Zrt. kommentálta a videót, az autó „forgolódott kicsit, mint amikor valaki rosszat álmodik, de szerencsétlenségére pár perccel később a rossz álom valóra is vált. 

Kihajtott egy kocsi elé, amivel össze is ütköztek”.

A szerv gyorsan leszögezte a gyorsforgalmi út szabályait: ne tolass és ne fordulj meg!

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobtvojumaty
2023. szeptember 11. 13:58
Olasz? Mármint Olaszországba szakadt román vendégmunkás?
nemecsek-3
2023. szeptember 11. 12:48
A baleset nem a tolatásból következett, ócska hatásvadász összemosás. Persze hülye és szabálytalan megoldás a sofőr részéről, főleg éjszaka meg aztán a vétlen sem volt annyira vétlen és megnézném a közútfenntartó részesedését is mert amit ez utóbbi mint közútfenntartás művel azon kívül, hogy minden pancserségük következményét kizárólag a közlekedőkre háríta az botrány.
need-info
2023. szeptember 11. 12:31
Mi a fasz? Hogy lehet valaki ekkora balfasz? Lehet elnézte, hogy a másik sávban halad el mellette a kocsi, aki lezúzta? Véletlen gázadás is befigyelhet a videó alapján. Összecserélhette a féket a gázzal? Érthetetlen.
cutcopy
2023. szeptember 11. 11:57
Direkt megvárta míg jön valaki..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!