Itt a büntetés: ennyit kapott L.L. Junior és G.w.M. a Petőfi hidas gyorshajtásért

2023. szeptember 15. 14:37

Augusztus végén történt a megdöbbentő eset.

2023. szeptember 15. 14:37

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy L.L. Junior Mercedesével nemcsak 100 km/h körüli sebességgel eredt az előtte ugyancsak nem csigatempót diktáló G.w.M. BMW-je nyomába, hanem videóra is vette a száguldozást a Petőfi hídon, majd közzétette Instagram-sztorijában.

Ezt is ajánljuk a témában

A Bors megtudta, mekkora büntetésre számíthat a két illető. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt

a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki,

míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített” – olvasható a BRFK közleményében.

Nyitókép: YouTube

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. szeptember 26. 07:57
A címke a zakó ujján maradt. :D
Melós
2023. szeptember 26. 05:01
Most kellett volna példát statuálni a fiatalok körében népszerű előadókkal! LL J és GWM csikket szed a kőrúton élő adásban sárga mellényben, és a hátukra van írva, hogy közlekedj szabályosan.
faramuci
2023. szeptember 17. 07:45
Jól kib@sztak velük,a kocsikat nézve ennyit egy nap eltankolnak.......
nemecsek-3
2023. szeptember 15. 23:45
Ha ez igaz akkor ma sem csalódtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!