Kezdjük ott, hogy eleve loptad az ötletet, te ócska ripacs!

2023. szeptember 02. 13:33

Egész életedben egy színvonaltalan senki voltál, akit a hálózata tart a víz felett.

2023. szeptember 02. 13:33
Pogrányi Lovas Miklós
Pogrányi Lovas Miklós
Facebook

„Kezdjük ott, hogy eleve loptad az ötletet, te ócska ripacs.

Méghozzá a reformátusoktól!

Egész életedben egy színvonaltalan senki voltál, akit a hálózata tart a víz felett.

Hozzád képest még Ujhelyi is tehetségesebb a maga műfajában.”

***

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. szeptember 05. 09:59
Fajkasházi bácsit nem futtatta senki, saját magától volt egy ÁVH-s futóbolond, most meg már Fletó bolonddá képezte magát sok-sok tanulással.
Bájron
2023. szeptember 04. 08:03
Pajkasháziii egy senki,csak futtatták a senkik!
P.Béla
2023. szeptember 03. 20:55
"T. Péter: Elég nyilvánvaló, hogy Farkasházi nem egy gyerektábortól lopta az ötletet, hanem úgy adódott, hogy ott volt a nyaralójuk. " Ha hallgattál volna, akár bölcsnek is képzelhetnéd magad! A Soli Deo Glória nem a gyerek, hanem az ifjúsági korosztály mozgalma. Fiatal teológusok alapították, de utolsó és utolsó előtti éves középiskolások is tagjai lehettek alapításakor. A másik, hogy az 1943-as szárszói találkozó volt a legjelentősebb esemény, amit már szélesebb résztvevői körrel rendeztek felnőtt értelmiségiek a református ifjúsági mozgalom nyári rendezvényinek hagyományára építve. A velünk élő kommunizmus kísértete, hogy annak a bizonyos "nyaralójuk"-nak a telke is anno, 1945 előtt a Soli Deo Glória mozgalom tulajdona volt. Ezért is volt ízléstelen 1993-ban az 1943-as találkozó 50. évfordulóján rendezni az első gengszterváltás utáni találkozót. Állításuk szerint megnyugtatták a szárszóiakat, hogy nem a hajdan volt nagysikerű találkozót akarják folytatni. De ki hisz nekik?
llnnhegyi
2023. szeptember 03. 12:05
Pelso j.! A legtöbbet kedveltek között 9. hely a miénk !! Nagy pénzek várhatók. Néha a Vadhajtás webhelyen vagyok. 9+ kategóriában. Ha Bencsik András Gábort elmarasztalom,léteznek a 2-s kategóriába. És az ismert buborékba beirjak: " A felhasználó nem közülünk való"-:))) Aztán másról és visszakerültem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!