„Kösz, Orbán” címmel indított országos plakátkampányt a Momentum

2023. szeptember 19. 22:03

A Momentum frakcióvezető-helyettese szerint ezzel „bemutatják az igazságot”.

2023. szeptember 19. 22:03
Országos plakátkampányt indított a Momentum, hogy felhívja a figyelmet a kormány megszorításaira és arra, hogy az Orbán-kormány felelős a magas inflációért, közölte az ellenzéki párt.

„Kösz, Orbán” elnevezéssel indított országos plakátkampányt a Momentum. A párt elsődleges célja ezzel az, hogy felhívja a figyelmet a kormány állítólagos megszorításaira, valamint arra, hogy (szerintük) az Orbán-kormány felelős a magas inflációért.

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese beszélt erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Bedő Dávid közölte, hogy 200-nál is több helyen vannak kint a plakátok.

A korábbi kormányzati plakátokra hasonlítanak ezek az új plakátok, melyekkel az a célja a baloldali pártnak, hogy „bemutassa az igazságot”.

A felvételt ide kattintva tudják megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Srácok, érdemes lenne eldönteni: ésszerű vitát és csipetnyi párbeszédet – vagy szimplán csak üvöltözést és kormányváltást akartok?

Nyitókép: ATV / Képernyőfotó 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa-0
2023. szeptember 24. 11:41
Ezek a hazaárulók mióta használják az ukrán színeket?
august
2023. szeptember 23. 08:56
:) Gondolom alig várják a balliberális szavazók, hogy évente kétszer-háromszor emeljék a gáz árát a balliberálisok, fizethessék a németektől vásárolt amerikai palagázt. Építse az utakat a versenyképes Strabag a lölő helyett, Karácsony meg pátyolgathassa azt 20-30 ezer középafrikai agysebészt a budapesti szállásaikon, meg a Keleti környékén.
ehun
2023. szeptember 22. 08:24
Tegye fel a kezét, aki nem érzi a megszorításokat! Íme az egyik lehetséges ok: https://nyelvszikra.blogspot.com/2022/03/monolog-az-emberek-oriasi-nagy-hibat.html
Héja
2023. szeptember 20. 18:06
A Furcsány-Dobrev féle rágalmakat próbálják túllihegni. Cicaharc a dk és a momentum között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!