Tűz ütött ki egy budapesti plázában

2023. szeptember 23. 17:54

Egy embert kórházba szállítottak.

2023. szeptember 23. 17:54

Kisebb tűz ütött ki  egy XI. kerületi bevásárlóközpontban a Hadak útján – számolt be a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűz egy második emeleti irodában keletkezett, és még a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltani. Egy embert kórházba szállítottak.

Nyitókép: illusztráció, forrás: Etele Plaza Facebook-oldala

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2023. szeptember 23. 21:13
Miért "egy budapesti plázában", és nem néven nevezve, hogy az ETELE plázában. Mert akkor elég lett volna ezt az egy sort leírni, és a honoráriumot karakterek után fizetik? Mert utána szépen egyértelműen leírják, hogy az az "egy" a XI. kerületi Hadak útján van. (Nem nyomták el a cigarettacsikket, és a füstérzékelő bejelzett:))))
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 19:24
Sajnos nem csodálkozom ezen. Annyi tűzbiztonsági kivitelezési hiba volt ott, hogy estig lehet sorolni. A műszaki ellenőr biztos nem járt a helyszínen, csak lefizették az aláírásért. Nem tudom ki volt a generál, de nem csodálkoznék rajta ha egy kormányközeli, NER-es építette, mert azok szoktak minden előírásra és követelményre magasról szarni, ott már a munka elnyerése előtt szét van osztva a pénz minden zsebbe.
Szerintem
2023. szeptember 23. 18:19
Talán valamelyik moslékos a maffiájukra terhelő, bizonyító erejű doksikat akarta megsemmisíteni.
need-info
2023. szeptember 23. 18:17
Akkor most nem ugrott le senki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!