A 21. század forradalma érik!

2023. október 23. 15:46

Reméljük vérre nem lesz szükség, de áldozatok nélkül semmire se megyünk!

2023. október 23. 15:46
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„A 21. század forradalma érik!

 És el fog jönni az idő, amikor a magyarok legjava ismét megmutathatja, képes áldozatokat hozni a szabadságért!

Reméljük vérre nem lesz szükség, de áldozatok nélkül semmire se megyünk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 24. 17:43
Rituci, ha téged leköpnek külföldön, akkor nem azért, mert magyar vagy, hanem a hibáid, tökéletlenségeid miatt. Hogy miért vagyunk szégyenország? Megmondom... De Rituci jól figyelj, mert te vagy az, aki ezt a legkevésbé érti. Egész Európában nincs ilyen aljas belsö ellenzéknek csúfolt hazaáruló gaz banda, mint Magyarországon. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon viszon a gyurcsányisták mindent megtesznek a magyar érdekek ellen. Az ország fejlesztése, gazdagítása nemcsak a kormány feldata, hanem az ellenzéké is. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. Az ö galád áskálódása sok-sok millárdba kerül az országnak. Sok helyen dolgoztam nyugati országokban, de soha semmi féle lesajnálás nem ért. Teljes jogú, egyenrangú partnerként fogadtak el mindenütt. Jó munkát kell végezni, és "normálisnak" kell lenni és akkor nincs személyeskedés amiatt, hogy milyen nemzetiségü vagy. A rinyálásoddal kiállítottad magadról a bizonyítványt.
Palatin
2023. október 24. 17:42
A forradalom megeszi a gyermekeit" Bárcsak már ott tartanánk, hogy éppen Gyurcsányt falatozza.... késsel és villával.
Csubszi
2023. október 24. 16:01
Nagy a jólét a nyugaton... Nemsokára jólétre is szenderül! Ebből mi nem kérünk, meg belőletek sem ellenzéki hülyegyerekek!
Secerror
2023. október 24. 15:53
Milyen szabadságod nincs meg neked te .... ? Zseniális és csodálatos nyelv a magyar, de képtelenség olyan jelzőt találni rád, amivel illethető lennél. Ekkora genetikai hulladékra kevés az aljas sehonnai, a gyökértelen, boldogtalan-bolyongó sátánfatty. Szerintem az univerzum kísérleti alanya vagy, akibe 'beleültették' a Z kromoszómát, mert még a tömeggyilkosokban is több emberség van, mint benned. Kurva szar, hogy épp itt okádott ki anyád a méhéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!