Gáspár Győző fél és rendőrségi feljelentést tesz a patkányozás miatt

2023. október 30. 11:19

Gáspár Győzőnek most lett elege. Kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen.

2023. október 30. 11:19
null
Sal Endre
Sal Endre

Azzal nincsen semmi problémája, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem. 

Megmondom őszintén, én már félek 

– kezdi Gáspár Győző. – Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.”

Gáspár Győző szerint Széki Attila, a Curtis néven ismert rapper tehet róla, hogy elfajultak a dolgok. „Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna. 

Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt” 

– folytatja Gáspár Győző, aki hozzátette, a családját is félti.

Gáspár Bea, a showman felesége szerint Curtis minden határt átlépett. „Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük.

Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól keljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik.

Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!” – összegzett Gáspár Bea.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadperkelt
2023. október 31. 13:18
A Fidesz összegyűjti azokat az "adjunktusokat"(Gáspár Gy., Pataki A.,Tóth G.,Nagy F.,Kelemen A.,stb.) akik a "docens" szavazóinak imponálnak. Jelige:Nem baj ha lassan, de biztosan az összeomlás felé halad az ország és kibaszott gyenge a fizetés/nyugdíj, de a komcsi-lipsi balosok pukkadjanak szét az idegtől. Viktor mindet előre lát, Viktor mindent előre tud, Trump szerint már török elnök is. Az Istenek is töle kérnek tanácsot, hogy mitévök legyenek. Éljen Viktor éljen a PÁRT!
Scaevola
2023. október 31. 09:38
Inkább vagyok "lila majom" mint egy olyan ingyenélő retek, mint Te. Naplopó! 🤮
nagyi1954
2023. október 30. 23:00
.A fradista Győzikr megsértii az Újpest drukkereket. Ezután rettegni kezd es feljelent, mert a lilák csúnyán reagálnak sértésre. Majd az asszony is feljelent gyülöletbeszéd miatt, mert visszaszóltak. Az egész csak a Győzike show folytatása
contractor-2
2023. október 30. 19:39
Charles Darwin sem adhatott volna találóbb nevet neki mint a "Napraforgó Patkány". És még a Galapagos szigetekig se kellett volna mennie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!