Jogos-e a jobbos káröröm a megfektetett Nagy Ervinen?

2023. október 31. 13:32

Menő akart lenni, de kivagyi lett. Igazságos akart lenni, de pojáca lett.

2023. október 31. 13:32
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„Jómagam a visszafogottabb hangot képviseltem a vasárnapi K.O. után, de őszintén megmondom, volt néhány jobboldali kolléga, akiknek a mémjein, posztjain artikulálatlan módon tudtam egy jóízűt nevetni. Persze, egy idő után tényleg megsajnáltam csóró (nem anyagi értelemben) Nagy Ervint, mert fájhattak Árpa Attila horgai, és baromi rossz érzés lehet mondjuk a családjának látni a számukra undorító poénrengeteget. Azt gondolom, hamar lecseng a dolog, hiszen egy idő után unalmas lesz, és amúgy is jönnek az újabb meccsek.

Na, de vissza a morális kérdéshez, azaz, hogy illik-e röhögni, ha a folyamatos és gyakran nagyképű kormánykritikád után feltörlik veled a padlót. Amondó vagyok, ha a Kincsem főhősét (vagy az a ló volt?) egy sötét sikátorban leütik, akkor minden együttérzésem az övé, akár politikailag, akár bármilyen más indíttatásból jár pórul. De amikor önként vállal, egy – nagyon remélem – hatalmas gázsiért való szereplést egy trashműsorban, akkor már más a gyerek fekvése. Ha már Erviné nagyon úgysem lesz más…

Ne értsen félre senki, látom a küzdelmek sportértékét nagyon is. Tiszteletreméltó dolognak tartom, hogy alapvetően amatőr emberek minimális felkészültséggel be mernek szállni a ringbe, és akár nyernek, akár veszítenek, bátorságukat felmutatva bucira veretik magukat adott esetben. Sőt, a bokszban jártas Dopeman Lacinak a posztjához azt kommenteltem oda, hogy Ervin minden bizonnyal engem is, és sokunkat ki tudna ütni. De történetesen nem velem, hanem Árpa Attilával találkozott. (Volt olyan, aki már ideiglenesen Árpára cserélte a Facebookon a profilképét.) Szóval vállalta. Nemcsak a vereséget, hanem azt is, hogy bár ez az RTL Klub egyébként ügyes találmánya elsősorban szórakoztató műsorként funkcionál, de az ország fele politikai értelemben úgyis annak fog szurkolni, aki Nagy ellen megy. És teljesen mindegy, hogy a Sztárboxnak az ég világon semmi köze nincs a politikához. Hacsak annyi nem, hogy értelemszerűen ideológiai szempontból közelebb állónak érzi magához a csatorna az amúgy a meccsét megnyerő noÁrt és Nagy Ervint, mintha Pataky Attila vagy Tóth Gabi ütne össze bárkivel.

Ezt is ajánljuk a témában

 Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. november 04. 15:04
Jogos, ezt a hetvenkedő katonát kinevetni. Ha nem állítja le a bíró, annyi ennek a szájhősnek.
dios1968
2023. november 03. 22:23
Nem lell részt venni és bele okoskodni olyan dolgokba amihez hülye és tehetségtelen valaki. Ervinnek ez 2 szer is sikerült egymás után. Csak mivel nálunk akkora a diktatúra, hogy a kormányt és tagjait büntetlenűl lehet szidni addig a ringben következménye van annak, ha valaki hülye és nem alázattal van aziránt amit csinál
backsplash
2023. november 03. 08:11
Tisztességes ember nem megy el egy ilyen cirkuszba és nem hozza ilyen helyzetbe a családját. Nagy Ervin egy undorító, piától puffadt pofájú ripacs. Megérdemelte amit kapott, részvétem a gyerekeinek. A feleségének nem, ő ugyanolyan, mint a férje.
Thanos
2023. november 03. 07:02
Hát Ervin, nem kellett volna annyi pisikását (kokiánt) felszívni ezüsttálcákról és akkor nem püffedt volna ekkorára a fejed, így kisebb célpont lett volna, meg talán az önhittségedet is kordában tudtad volna tartani. Na, de hát így sikerült, sebaj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!