„Miért lettél te fradista?” – Curtis is beszólt Győzikének

2023. október 10. 20:19

A showman felesége tette helyre.

2023. október 10. 20:19
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, „Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány” bekiabálásokat kapott Gáspár Győző, aki családjával együtt látogatott ki a vasárnap esti Ferencváros-Debrecen meccsre a Groupama Arénába.

A roma előadóért – akit mélyen megérintettek a történtek – maga a klub elnöke, Kubatov Gábor állt ki közösségi oldalán. A Fradi-vezér azt írta: „nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél.

 Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért” 

„Miért lettél te fradista...”

Azonban a történet itt még nem ért véget. A magyar előadó, Curtis, aki egykor az Újpest labdarúgója volt, ugyancsak a közösségi médiában reagált a történtekre. Mint fogalmazott korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában: „Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… 

Egy előre kitervelt nyereségvágyból elkövetett fradi szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások.”

„A népet ne hergelje!”

Nemsokkal később erre csattanós választ adott a showman felesége, Gáspár Bea. Először bemásolta a saját oldalára a rasszizmus fogalmának magyarázatát, melyben kiemelte, hogy aki valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt 

három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Majd Curtis fentebbi történetét ismegosztotta, melyhez hozzáfűzte, „nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket, 

engem nem érdekel, ha utál, de a népet ne hergelje! 

Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát. Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy az már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Jobbulást a betegeknek! Köztük Curtis barátomnak is!” – zárta gondolatait Gáspár Bea.

 

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 30. 14:15
Amúgy a Gáspár családban a Buksi volt a legértelmesebb.
Lajoss
2023. október 30. 14:13
Teljesen igaza van a Curtisnek…
gebsi1
2023. október 30. 06:33
amúgy ez a Bea, milyen iskolát végzett ? Végzett egyáltalán bármilyen iskolát a négy elemin kívül?
I feel the earth move under my feet
2023. október 30. 05:57
Bejja meg az ő magvas gondolatai...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!