Nem szokásom Mandinert hivatkozni, de...

2023. október 24. 09:23

Miért kell meglepődni, hogy maga a vezér meg Moszkvának bokázik, illetve inkább bujdokol ilyenkor?

2023. október 24. 09:23
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Nem szokásom mandinert hivatkozni, de csak hogy ne lehessen olyan könnyen megpróbálni elhazudni...

»Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, hátamögött még több úri bitanggal, megcsinálta az »Első Hazai Nemzeti Forradalmat««.

Így írt 1957-ben '56-ról Orbán Viktor 2011-es alaptörvényének egyik »atyja«. Miért kell meglepődni, hogy maga a vezér meg Moszkvának bokázik, illetve inkább bujdokol ilyenkor?”

Nyitókép: MTI/Marjai János

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. október 25. 13:58
Nyugodtan hivatkozza Mandinerre, ha kérdezik, honnan lehet tudni mekkora síkhülye balfasz vagy.
DE JÓ
2023. október 24. 23:37
A magyar kormány - az imádott libsi Nyugatukkal ellentétben - éppen kiáll Izrael mellett, tiltja a palesztinbarát, zsidóellenes megmozdulásokat, ez a takony zsidó meg ekézi a kormányt az országos ünnep alkalmából. Takarodjon a frontra, ne itt a biztonságban tépje a száját és kenje a szart. És mennyi ilyen van az újságírók meg egyéb humánértelmiségiek között!!! Az ilyen szar, senki, mocsoknak előttem nincs becsülete.
Hangillat
2023. október 24. 17:22
L.-ból dől a balseviki szénmonoxid.
redford-2
2023. október 24. 16:15
Azon túl, hogy primitíven magyartalan a megfogalmazás ("nem szoktam Mandinert hivatkozni"), a mélyenszántó gondolatkatyvasz precízen titokban tartja, hogy mi ebben a Mandinerre hivatkozás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!