Neonácik jönnének Újpestre! Na azt próbálják meg

2023. október 19. 20:13

Minden létező önkormányzati eszközzel megakadályozzuk a bakancsos hordák megjelenését!

2023. október 19. 20:13
Déri Tibor
Déri Tibor
Facebook

„Kiderült: Újpesten tartanának találkozót a nemzetközi szélsőjobboldaliak, mert azt hiszik, hogy Magyarországon ezt megtehetik. Egy újpesti rendezvényhelyszínt szúrtak ki maguknak, hogy ott bulizzanak az Európa több országából érkező zenekarok koncertjén. Jönnének a bakancsaikkal, a bomber dzsekijükkel, a gót betűs felirataikkal. És már nemcsak a náci eszméket, hanem a putyinizmust is dicsőítik. Mondjuk nagy különbség nincs a kettő között.

Amint tudomást szereztem a dologról AZONNAL felhívtam a tervezett helyszín üzemeltetőjét. Nem írom le, hogy melyik helyszínről van szó, könnyen lehet, hogy őket is behúzták a csőbe, és nem is tudták, hogy kiket engednének be. Rafkósak a nácik, sosem verik előre nagy dobra, hogy miért bérelnének ki egy termet vagy egy kerthelyiséget.A helyszín üzemeltetőjének világossá tettem: a városunkban senki nem adhat teret ilyen rendezvénynek. Minden létező önkormányzati eszközzel megakadályozzuk a bakancsos hordák megjelenését!
Ezen kívül beszéltem Hajdú Károly József rendőr ezredes úrral, kerületünk rendőrkapitányával. Abban maradtunk, hogy közösen teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a nácik ne csak Újpestet, de az egész várost messzire elkerüljék!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bokrosbirka
2023. október 23. 10:35
Bezzeg az antifaszotokat nem akadályozzátok Dög-Kút fosztogatók!! Legetek már annyira egyenesek, hogy egyiket sem támogatjátok!
gyzoltan-2
2023. október 21. 15:42
"Amint tudomást szereztem a dologról AZONNAL felhívtam a tervezett helyszín üzemeltetőjét." Gondolom, annak biztos tudatában, hogy az antiszemitizmus fenyegető gyilkos dorongja, bunkója, kellő érv az intézkedésre..! Az eset megírása rávilágít, hogy a zsidó hisztéria, a zsidó érdekeknek megfelelően a domináns Magyarországon..! -remélhetem, hogy elismered, hogy a tudati terror, amit ti generáltok, működik az országban... -nem mentség, hogy az egész Világunkban..!
Gullwing
2023. október 20. 18:01
Neonácik jönnek? Bazd meg már itt vannak: a barátaitok a jobbikosok!
Akrabu17
2023. október 19. 21:14
huha goth betű meg bakancs meg bomber!! rettegjél kicsit te győkér.javasolnék neked szivárványos rózsaszin pelenkát!! meg horda a te szájbabaszott kurva anyád!!! meg a mocskos pártod az horda!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!