Orbán: A legfontosabb, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak

2023. október 17. 18:37

Orbán Viktor úgy értékelt: Európában ma mindenkit egy kérdés foglalkoztat, hogy lesz-e tűzszünet Ukrajnában.

2023. október 17. 18:37
null

A magyaroknak és egész Európának az volna a legfontosabb, hogy a szomszédunkban legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban. Orbán Viktor szerint Európában ma mindenkit egy kérdés foglalkoztat, hogy lesz-e tűzszünet Ukrajnában. 

Nekünk, magyaroknak és egész Európának az volna a legfontosabb, hogy a szomszédunkban legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak”

– hangsúlyozta. 

A kormányfő úgy folytatta, a válasz, amit az orosz elnöktől kapott, a legkevésbé sem volt megnyugtató. Kijelentette: ennek tudatában kell alakítani a következő hónapokban Magyarország lépéseit.

"Nekünk, magyaroknak éppen ezért fontos, hogy a háború ellenére is fenn tudjuk tartani a magyar-orosz együttműködést az energia és egyéb gazdasági kérdések területén”

– mondta Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2023. október 18. 10:08
A csúti cigány halandzsájaival tereli a figyelmet a magyar állampolgárokat érintő kérdésekről, azaz: a taknya, az ország kormányzásával miért nincs elfoglalva?
Zjzj
2023. október 18. 05:05
Dr miniszterelnok jol benyalt a rohadek muszkanak; erdekes, hogy a fbookon haborut emleget: putlertol meg ugy be van szarva, hogy a pofajaba katonai muveletnek titulalta.
llnnhegyi
2023. október 17. 21:56
Claudius1! Semmi nem dől össze! Hasítunk!
llnnhegyi
2023. október 17. 21:53
anegy! Fogadni mernék, hogy dr miniszterelnök a hazai libbcsikommcsiiknak üzent! Jövőre választások lesznek! -:)))) Hagy szopják az ingerlő beszélgetést. Láttam, rábuktak,mint gyöngy.... Sohasem jönnek rá dr miniszterelnök titkára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!