Szabados Ági bocsánatot kért, amiért magát méltatta a könyvfesztiválon a díjazott író helyett

2023. október 02. 14:43

Az RTL-es műsorvezető állítja, nem bántotta meg a szerzőt.

2023. október 02. 14:43
null

Ahogy múlt héten portálunk is beszámolt róla, kínos helyzetet teremtett Szabados Ági RTL-es műsorvezető a Könyvfesztiválon. A népszerű amerikai sci-fi író, John Scalzi a megnyitóünnepségen Budapest Nagydíjban részesült. Az esemény megnyitóját Nagy Ervin színészre és Szabados Ági műsorvezetőre, a Nincs Időm Olvasni Kihívás (NIOK) és olvasóközösség alapítójára bízták.

A műsorvezető azonban ahelyett, hogy elismerő szavakkal Scalziról beszélt volna, negyedórán át saját Facebook-csoportjáról osztott meg információkat, és elmondta, hogy milyen fontos számára az olvasás. 

A Blikk szúrta ki, hogy a hétvége folyamán Szabados Ági is reagált az őt ért kritikákra. „Némelyek szerint kissé elragadtattam magam a laudációban, és túl sokat beszéltem a NIOK-ról.

Remélem, ezzel nem bántottam meg senkit, szerencsére a szerzőt biztosan nem.

Nézzétek el nekem, hiszen minden napom a NIOK-ról és az olvasás népszerűsítéséről szól” – írta Instagram-oldalán a tv-s személyiség.

***

Nyitókép: Déry Ágoston

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. október 02. 20:39
Akkora az orra , mint az egoja...
Phm045
2023. október 02. 18:33
Ki ez a tetves kúrva?
pumuklik
2023. október 02. 18:27
Ki ez a méreres orrú zsidó?
pumuklik
2023. október 02. 18:27
Ki ez a méretes orrú zsidó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!