Vízzel öntötték le és megafonnal üvöltöztek az M1 riporterének arcába a baloldali tüntetők

2023. október 23. 21:59

„Ma Csaszi, holnap én, vagy más kolléga. Ma még csak víz. Holnap már mi...?” – tette fel a kérdést Facebook-oldalán Császár Attila egyik kollégája.

2023. október 23. 21:59

Molnár J. Péter riporter Facebook-bejegyzése szerint Császár Attilát, a közmédia riporterét „méltatlan és megalázó attrocitás érte”. A poszt szerint munkavégzés közben vízzel öntötték le, miközben egy tüntető közvetlen közelről megafonon ordított rá és operatőr kollégájára. A Telex is beszámolt az esetről, ők azt írják, hogy a megafonos személy nem más volt, mint Pankotai Lili. 

„Kollégám egyike a magyar televíziós híradózás legtapasztaltabb, legfelkészültebb riportereinek. Munkáját magas színvonalon végzi az 1990-es évek elejétől fogva. A 2006-os tüntetéssorozat alatt végig az első vonalból tudósított, operatőr kollégáival együtt kimagasló teljesítményt nyújtva. A magyar újságírótársadalom nevében visszautasítom az erőszak minden megnyilvánulási formáját, és a jövőben kiemelten kérek minden demonstráció szervezőt, hogy biztosítsák az újságírók biztonságos munkavégzésének feltételeit.  Ma Csaszi, holnap én, vagy más kolléga. Ma még csak víz. Holnap már mi...?!!!!!” – olvasható Molnár J. Péter bejegyzésében.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. október 24. 18:23
Nagyon jól tették, csak az a legnagyobb baj, hogy nem baszták szájba legalább négyszer, ezeket a hírhamisító propaganda bohócokat!
Türelem
2023. október 24. 14:04
Az olyan bunkó, primitív senkik a baloldal arcai, mint a pankotailili? Soros pénzén csak ezt a csürhét lehet mozgósítani? Azért szégyen Lipóciára nézve - mi adtuk a tüntetők zömét -, hogy ilyen arcokat kell a magyarokat utáló zsidóknak maguk előtt tolniuk a tüntetéseken. Selejt, selejt hátán.....
Érdizoli
2023. október 24. 09:44
Na ez a különbség a két oldal között! Orbán Viktor szavazói olyan sokan vannak, hogy megtöltik a teret. Az ellenzék pedig olyan hülye, hogy görbíti a teret…
Welszibard
2023. október 24. 09:07
Pankotai kitől kapta a megafont? Ki hatalmazta fel, hogy mások képébe ordítson? Újabban, jó bolsevik módjára azt követeli, hogy tiltsák be (az egyébként sem kötelező) hittanoktatást az iskolákban. Akkor miért járatta a vérkomcsi apukája a ciszterci gimnáziumba Pécsett? Tanulni rest, de a pofája óriási, ezt tanulta otthon. Slam poetryt fabrikál, de érettségit nem képes letenni - ez a baloldal idolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!