Az összes magyar EP-képviselőt meghívták Novák Katalinhoz Brüsszelbe, de csak egy ellenzéki ment el

2023. november 08. 19:49

A köztársasági elnök a közelgő uniós magyar elnökségről egyeztetett.

2023. november 08. 19:49

Novák Katalin szerdán Brüsszelbe utazott, ahol a közelgő uniós magyar elnökségről egyeztetett. A 24.hu szerint az eseményre meghívták mind a 21 magyar EP-képviselőt, de csak egy ellenzéki, Ujhelyi István ment el. A korábbi MSZP-s politikus Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott:

Az ellenzéki képviselők közül egyedül én fogadtam el a meghívást, 

mert meggyőződésem, hogy ha bárhol képviselhetem Magyarország másik hangját, akkor az a dolgom, hogy megtegyem” – írja a tavaly óta független Európai Parlamenti képviselő, aki felszólalásában felhívta a köztársasági elnök figyelmét arra, hogy „az EU-ellenes kormányzati retorika és a jogállamiság hazai megtiprása súlyosan árt a nemzet érdekeinek; neki pedig a nemzet egységét megjelenítő közjogi méltóságként ki kell énekelnie a fideszes kánonból a kormány felelősségét elismerve a források befagyása miatt” – olvasható a politikus posztjában.

Nyitókép: Facebook

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. november 16. 19:22
De bezzeg a náci Gyöngyösi Preszmanci hívására kezét lábát törve rohant a meghívására. Ennyire nem képes a "magyar" baloldal. Szégyelljék magukat!
Aerion
2023. november 09. 18:36
Magyarország kohéziós alapjainak ki nem fizetése kizárólag politikai és ideológiai okokra vezethető vissza. Semmi köze nincs semmiféle korrupcióhoz. Ellenkezőleg, ha lenne ilyen, az ismerve az uniós viszonyokat, inkább dicséret lenne. Ez a valóság. De nem ez a kérdés. Sajnos, engem zavar a moslék önmagába vetett igazhite, hogy azt képzelik magukról, mint ez az alant embertmocskoló szarházi fostos kis geci, hogy igaza van. Az én hibám az, hogy az ilyen mellett nem megyek el szó nélkül. Ez a hibám. Megvallom. De nem tudok ellene mit tenni, mert egyszerűen engem zavar, ha az állatok az étkezőasztalra szarnak, és teljes meggyőződéssel vallják, hogy ez okés. Hát, sajnos, még ha elkárhozom is, a büdös picsába rúgom az asztalra szaró kutyákat. És pont.
gyaloggos
2023. november 09. 18:31
UJHELYI! e csak egy ellenzéki, Ujhelyi István ment el. A korábbi MSZP-s politikus Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: "Az ellenzéki képviselők közül egyedül én fogadtam el a meghívást, mert meggyőződésem, hogy ha bárhol képviselhetem Magyarország másik hangját, akkor az a dolgom, hogy megtegyem” – " VALÓBAN? MOST, hogy már az MSZP-ből is kirúgtak, és bizonyossá vált, hogy TÜTTŐT vezeti majd az MSZP listáját, most MEGHUNYÁSZKODTÁL! NEM, nem! VOLTÁL, aki vagy, VAGY, aki voltál! MAGYARORSZÁG, a MAGYAR emberek ellensége, aki mindent megtett azért EP-képviselőként, hogy MAGYARORSZÁG ne juthasson hozzá az EU-forrásokhoz. S BÜSZKÉN, MELLDÖGENTVE vállaltad is azt, a többi HASONSZŐRŰ EP-képviselővel egyetemben!
Aerion
2023. november 09. 18:30
Claudius1 Te egy barom állat fideszjobbágy vagy. A lényeg a mocskos korrupció miatt nincs pénz, mert ellopja a maffiakormány. Ha nem érted ezt faszfej, akkor egy buta ökör vagy --------------------------- Ha a korrupció miatt nem jönnének uniós pénzek, akkor miért nincs Magyarország ellen e z e r n y i forrásvisszakövetelési visszakövetelési ügy? Tudod te hány uniós projekt valósult meg 2014-2020 között, 2022-ig tartó továbbgörgetéssel? Tudod? Elmondom: közel 468 EZER https://www.palyazat.gov.hu/eredmenyek/aktualis-statisztikak/sz2020 Ebből 88 EZER a kohéziós alapokhoz került benyújtásra. Tudod mennyi ebből a visszakövetelés? 0,001 %. 2014 és 2022 között, ÖSSZESEN. Kapis? Képes vagy ezt felfogni? Te hazug, te mocsok, te rohadék alja degenerált mosott agyú geci. Te senki, te moslék. Te utolsó, te abortuszszökevény. Te mosott agyú emberiségellenes bűnözők fasszopó kurvája. Nem vagy ember. Nekem, semmi közöm a fajtádhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!