Garázdaság, hazaárulás, konzultáció

2023. november 28. 06:27

Egy fasiszta jellegű propagandát látunk az önök pénzéből – gügyögi átszellemülten, de az indoklástól megkímél bennünket.

2023. november 28. 06:27
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Nézem ezt a szerencsétlent, ahogy egy ebédlőasztalról elcsent késsel a kezében tépkedi a nemzeti konzultáció nehezen engedelmeskedő plakátját, mint egy vásott kölyök, és mély szánalom lesz rajtam úrrá. De hamar elmúlik belőlem minden együttérzés a fejlődésében visszamaradt garázdával szemben, amikor elkezd beszélni, és pillanatok alatt előrántja a guruló dollárok mellé kapott fasiszta kártyát. Gyakorlatilag egy fasiszta jellegű propagandát látunk az önök pénzéből, gügyögi átszellemülten, de az indoklástól megkímél bennünket. Így el kell gondolkodnunk, vajon mire gondolhatott a szabályszegést normává emelő botcsinálta ideológus.

Ezt is ajánljuk a témában

A képen Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Alexander Soros, a vén spekuláns George Soros fia. Utóbbi büszkén kérkedett vele, hogy még aktívabban részt kíván venni Európa átalakításában, mint a nyílt társadalom őrületét terjesztő apja, ezért került fel a plakátra. Sem az Európai Egyesült Államok elnökének nem létező szerepében tetszelgő Ursulát, sem a papa által kétes körülmények között szerzett vagyon hátszelét kihasználó Alexet nem hatalmazta fel senki, hogy mindenestől felforgassa az életünket, és teljesen más életformát erőltessen ránk. Ez ellen hív egységbe a plakát, ez ellen indult a nemzeti konzultáció.

Mi ebben a fasiszta? 

A kérdés megválaszolásához le kell ereszkednünk a fékezhetetlen agyvelejű Hadházy Ákos gondolkodásának színvonalára. Alex Soros ugyanis kétségtelenül zsidó származású. Hadházyék szerint képét azért szerkesztette a kormány a plakátra, mert ellenséget akar kreálni belőle, gyűlöletet kíván kelteni iránta. Ha pedig zsidó ember iránt gyűlöletkeltés zajlik, az a definíció szerint antiszemitizmus, a kormány tehát náci, ezt mondja a plakátrongáló fasisztának. A baj csak az, hogy Hadházy gondolatkísérletének egyetlen eleme sem igaz, vagyis hazudik, mint a vízfolyás. Alexből nem a plakát kreál ellenséget, hanem a kijelentései és a tettei állították a nemzetállammal és a nemzeti kormánnyal szembe. A plakát nem érzelmi viszonyulást hirdet, hanem gondolkodásra serkent, a konzultáción való aktív részvételre buzdít, nem kelt semmiféle gyűlöletet senki iránt.”

Nyitókép: Magyarország Kormányának hivatalos Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 28. 20:51
Le a plakátrongálókkal!
llnnhegyi
2023. november 28. 20:29
Pelso j. ! -:)))) Egyetértek. Mentálisan is stratégiai nyugalomra van szükség
llnnhegyi
2023. november 28. 19:03
Pelso j.! -:)) Ottó jogosan mutatott rá a bűnözőre. Hadházy Ákos az Apró klán villájából kapta a fegyvert a plakátrongáláshoz. A bűnbandákat fel kell számolni! -:))) Szuverenitás fontos része.
Pelso j.
2023. november 28. 17:49
Zokni Ez csak ottóka sokadik, nemcsak erőltetett, de átlátszó is a félremagyarázása. Lapozható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!