Három év börtönt kap a jövőben az, aki külföldről fogad el kampánytámogatást

2023. november 18. 12:08

Kocsis Máté komoly bejelentést tett.

2023. november 18. 12:08

Kocsis Máté a Fidesz kongresszuson bejelentette, hogy alaptörvényi védelmet kap a szuverenitás és belengette a Btk.-módosítást is. 

Még világosabban:

alaptörvényi védelmet kap a magyar szuverenitás védelme, 

és három évig terjedő szabadságvesztést kap, aki külföldről fogad el kampánytámogatást.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. november 18. 23:17
Marad a jogi személyiség nélküli társaság. Azt nem látja senki.
masikhozzaszolo
2023. november 18. 23:16
Nem látják, nem akarják a lényeget látni. Aki képviselő lett, ÖK, vagy parlamenti, és külföldi pénzből kampányolt, feláll, a következő 3 választáson nem választható és nem szavazhat. Közögyektől eltiltás. Tisztséget nem tölthet be, médiában meg főleg. És a pártot becsukni, ha civilnek álcázott akkor azt is.
Lami66
2023. november 18. 20:31
Sajnos az lesz, hogy Senki Jóska hajléktalannak egy távoli rokonja ideutal 500 milliót Ő pedig mint magyar ember adományozza tovább a baloldali libsi pártoknak
ursula-van-de-lejjebb
2023. november 18. 18:52
Egyszerűbb a képlet. A NagyŐ figyel minket..(google, fakebook és bűntársai..) és mi figyeljük őket. Közép-európai szemmel: jenkiben és unijóban akkor bízz, amikor ló legel, a sírjuk felett. Valójában a harmadik világháborút csak az angolszász világban vívják meg, a sok fejreesett, ostoba ideológus, taktikus miatt. A mostani, nálunk divatos gondolkodásra 100 év kuss vár. Örüljünk, hogy nem pusztulunk el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!