Krúbi: Azahriah dalai is egyszerű popdalok a maguk műfaji korlátaival

2023. november 17. 14:39

Azahriah a hazai Taylor Swift szerinte.

2023. november 17. 14:39
null

A kiadós orbánozás mellett Azahriahval kapcsolatban is kifejtette a véleményét Krúbi a Rekorder-magazinnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Kezdésnek elmondta, hogy „utólag persze már látni, hogy az elmúlt években itthon is lettek mainstream sikereket elérő előadók, akik látványosan önazonos és helyenként elég kísérletező zenét írnak. Én az elsők között lehettem ebben a hullámban, amivel aztán a Carson Coma, Azahriah vagy Dzsúdló is felbukkant”.

„Vegyük például Azahriah-t, aki a hazai Taylor Swift, 

vagy Harry Styles, tehát a legnagyobb popszupersztár jelenleg. Hát mennyivel jobb zenét csinál már, mint Harry Styles vagy Taylor Swift? Seaside barátom, aki keveri és masztereli az albumaimat, szokta mondani, hogy van az a fajta popzene, amin azt érzed, hogy fehérköpenyes tudósok laborban kitalálták és futószalagon legyártatták felmérések alapján, hogy mire van igény. Na, ezt nem érezni most a magyar mainstreamen. Persze, 

a mainstream az mainstream, Azahriah és Dzsúdló dalai is egyszerű popdalok a maguk műfaji korlátaival, 

de azt érzem, hogy önazonosak, és ezek a srácok ilyen zenét akarnak írni maguktól. Tök egészséges, amikor ez történik a popzenében.”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás/Facebook/Nagy Márton

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2023. november 19. 22:44
Ja, és Swiftből is csak a Suzukit ismerem!
gegrolla
2023. november 19. 22:40
Ki a tököm az a Krúbi? A Dzsudlót (Zsidó Törvény?) már hallottam, az olyasmi, mint a Ricsárdgír, ugye? Idióta előadónevek... :D
a straight cold player
2023. november 17. 17:38
Na ez már tényleg röhej, amikor a Kurbli elmagyarázza hogy az Azeri mekkora szupersztár, természetesen ő utána! És hát micsoda ,,önazonasság"!!! Aki ilyen szavakat is tud használni!!! Mondjuk kb. 4-5 éve belemaszott az álértelmiségi szlengbe, azóta minden zseni ezt használja úton-útfélen. Pont a Kurbli-féléknek és való töltelekszó!
Pal36
2023. november 17. 17:27
Mondjuk én egyiket sem hallgatom! Ezek valóban ilyen nagy sztárok? Kíváncsi vagyok melyikre emlékeznek még 40 év múlva??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!