Meghaltok, kutya rendőrök – kiabálta az ittas szabolcsi férfi, nem lett jó vége

2023. november 10. 11:59

Az elkövető vagyontalan, munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkezik.

2023. november 10. 11:59
null

Kedden este a rendőrök egy nyírségi településen intézkedtek az ittas férfival szemben, aki valótlan adatokat közölt, és csak ismételt felszólításra adta meg valós személyi adatait. A Szabolcsi Hír tájékoztatása szerint a hatóság emberei felszólították a középkorú férfit, hogy ruházatellenőrzés céljából menjen a szolgálati gépkocsihoz, ő azonban ennek nem tett eleget, ezért az egyik rendőr megfogta a jobb karját és a rendőrautóhoz irányította. 

Pár lépés után az ittas férfi kirántotta karját a rendőr fogásából, majd bal kezét ökölbe szorítva ütő mozdulatot tett a járőr irányába, aki azonban ki tudott térni az ütés elől. 

Ezt követően a másik rendőr karfeszítést alkalmazva megpróbálta az elkövetőt földre vinni, aki eközben a hivatalos személy szolgálati egyenruhájába kapaszkodva elszakította a kabátzsebét, miközben azt kiabálta, hogy 

Meghaltok, kutya rendőrök!”, 

majd ökölbe szorított kézzel a harmadik járőr felé ütött, de ezen ütés is sikertelen maradt. 

Az elkövető megpróbált a helyszínről elmenekülni, de a rendőrök földre vitték és megbilincselték, aki még ekkor sem tanúsított együttműködő magatartást, és elszakított egy újabb egyenruhát, ez alkalommal egy szolgálati nadrágot megrongálva. 

A férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, a büntetett előéletű férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. Mint kiderült, az elkövető vagyontalan, munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkezik. A nyomozó ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. november 10. 15:54
És a rendőrök tehetnek róla, hogy ilyen kretén földönfutó. :D
Osztap_Bender
2023. november 10. 15:19
Kurva nagy tekintélye lehet ott a Nyírségben ragyás rendőreinek! Három fegyverest "rongál meg" egy részeg cigány? Nos, mindhárom majmot és előjárójukat haladéktalanul el kell távolítani az állományból. Nem könyörgéssel és mézesmadzaggal, hanem gumibottal kell az ilyen dolgokat rendezni és visszaszerezni a tekintélyt.
reflecta
2023. november 10. 15:17
A "C" válaszra tippelnék!
zatoicsi
2023. november 10. 14:08
Gelhugyerától vegye már el nővérke a telefont vagy a laptopot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!