Nagy lépésre szánta el magát a Lidl: ennek a vásárlók nagyon fognak örülni

2023. november 30. 18:23

A német diszkontáruház tájékoztatása szerint felveszik a harcot az inflációval.

2023. november 30. 18:23
LIDL store in the evening

A Lidl bejelentése alapján tovább csökkentik a húskészítmények fogyasztói árát, többek között olcsóbban lehet a jövőben megvenni a párizsit, a sonkát, téliszalámit, lecsókolbászt vagy a tepertőt. A német diszkont tájékoztatása rámutat, igyekeznek az árelőnyüket továbbadni a vásárlóknak. A vállalat a kormánnyal összhangban igyekszik letörni az inflációt, amit többek között az alacsony árak biztosításával és tartós árcsökkentési programjával tud elérni. 

Nagyszabású, egész éves árcsökkentési programjának egyik lépéseként a pékárukínálat negyede lett olcsóbb, a csökkentés mértéke több termék esetében a 15 százalékot is eléri. 

Az Indexnek közölték, a vásárlók érdekeit látják a szemük előtt, ezért a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét most is továbbadja vásárlói felé. Egyes baromfihúsok ára akár tíz százalékot is zuhanhatnak. 

Kiemelték, hogy a pulykamell, a pulykacombfilé, a pulykaszárny, a pulykanyak, a pulykazúza, a pulykamáj, a pulyka darálthús, a csirkemáj, a csirkenyak, a csirkezúza, a csirke levescsomag, a csirke alsó- és felsőcomb, a csirkecombfilé, a kacsacomb és a kacsamellfilé, de a GMO-mentes baromfitermékek is olcsóbbak lettek. 

Nyitókép: MARKUS SCHOLZ / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sub-Buferaloc
2023. december 01. 14:25
Kereskedelmi multiknak, mint fogyasztó nem hiszek. Higgyen nekik aki akar. A csökkentés nem kizárt, de akkor eddig jelentősen túlárazva árultak. Tehát, ha egy közgazdász összeszámolná és tételesen levezetné, hogyan jártak jól, és mi hogyan jártunk rosszul az idő vonalán azt megköszönném.
mitfizetsky-2
2023. december 01. 12:11
Csak harmad -negyed minôségû árú kerül be az üzleteikbe.
I_Isti
2023. december 01. 08:13
"Az Indexnek közölték, a vásárlók érdekeit látják a szemük előtt, " A kurva profitot tartják a szemük előtt, azt. Miért kell hazudni?
ertönszena
2023. december 01. 06:36
Ezt itt ingyenreklámnak hívják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!