Szinte hallani, ahogyan a Katona előtt sorban álló exmunkásőrök a párttagságaikat gyűrögetik

2023. november 28. 21:52

Kedves Telex, kedves 444? Elvitte a cica a nyelveteket?

2023. november 28. 21:52
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Napok óta tudható, hogy a Katona József Színház igazgatója, Máté Gábor kedvezményes jegyeket biztosított a Demokratikus Koalició tagjainak.

A gyakorlatot számos, ismert baloldali színházi ember; rendezők, jelenlegi és volt igazgatók is elítélték, de még Bolgár elvtárs is kinyilvánította az üggyel kapcsolatos negatív véleményét.

A külföldről fizetett ügynöksajtó viszont úgy kussol, hogy szinte hallani, ahogyan a Katona előtt sorban álló exmunkásőrök a párttagságaikat gyűrögetik.

Kedves Telex, kedves 444?

Elvitte a cica a nyelveteket?

Segítek: semelyik másik színházban nem osztogatnak kedvezményes jegyeket párttagoknak.

Ez egy ügy.

Ez egy hír.

Ez egy botrány.

Akkora, hogy még a balos nyilvánosság is felnyögött..

Tessék szépen megírni.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakatomi
2023. november 30. 02:09
OFF "a párttagságaikat gyűrögetik" a "párttagság", mint olyan nem gyűrődik. Ellenben az ezt igazoló párttagsági igazolvány valóban gyűrögethető. Az elképzelt esetben tehát az exmunkásőrök a párttagságIJaikat gyűrögetik.
FeketeFehér
2023. november 29. 20:45
Bakker, 30 darab színházjegyen görcsöl a fidesz. :))))
Aerion
2023. november 29. 16:31
Az ellenség testén a légyszart is, a 'mi' szemünkben a gerendát se. Ez a moslékszabály. Nem újdonság. Ahhoz, hogy a szar kivesse magából a szart az kell, hogy a szar valamiféleképpen már ne legyen o l y a n szar, mint az, amihez tartozik. A bangónét például kibaszták maguk közül, de nem azért mert lepatkányozott többmillió magyar választót, csak azért, mert a szarnak is hazudott. De ez esetben még ez se lehetséges, hiszen a szar g e r i n c e kivethetetlen a szarból, mert ha ezt kiveszik, se állag, se szín, se szag, se ízhatás nem lesz. És akkor mivel táplálják szegény moslékot?
chief Bromden
2023. november 29. 15:33
Kisért a múlt. A szivárvány alatt dékás köd lett, édesapjuk munkásőr lett. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!