Újabb botrány az RTL-en: nőgyalázó kijelentések hangzottak el az egyik műsorban szereplő játékostól

2023. november 26. 14:50

Nem ez az első eset.

2023. november 26. 14:50

A 444 szúrt ki egy döbbenetes részletet az RTL-en futó Éden Hotel műsorából, amikor is a reality műsor egyik férfi szereplője nemes egyszerűséggel „f*szcibálónak” nevezte a műsorba amúgy néhány órával azelőtt megérkező női játékostársát. A 444 szerint a műsor lényege az, hogy a játékosok elutaztatnak egy egzotikus helyre, majd párokat kell alkotniuk, az a pár pedig, aki végig tudja vinni a játékot, húszmillió forintot nyer.

„Azt érzem, hogy veled összhangba' vagyok, de bazdmeg, most ezt nem akartam kimondani így mindenki előtt, nem úgy az összhangot érzem, azt, hogy megvan a kémia veled, érted, nem úgy az összhangra mondom, hanem a kémiára, érted. Megmondom neked őszintén, engem, azért éreztem, most ezt ne haragudj meg, szókimondó vagyok, megmondom őszintén, hogy látom rajtad, hogy kurva nagy faszcibáló vagy, imádod a faszt, én meg imádom a szexet, és ezért is éreztem, hogy megvan a kémia. Ennyi. Én ezt kimondom neked őszintén”– idézett a portál Tomitól, aki élete első beszélgetését folytatta le az aznap reggel érkező Fannival, aki ezután csak annyit tudott reagálni: 

Ezt gondolod rólam?”

Nem ez az első botrány az RTL-en, ahogy mi is beszámoltunk róla, a Házasodna a gazda című műsorban az egyik szereplő kifejtette: fő célja, hogy „megtalálja a puncit, akit nagyon szerethet”. Majd egy felháborítóan „szexista” hangvételű beszélgetést követően az érintett női játékos közölte, hogy haza akar menni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: RTL / Képmetszet


 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. november 26. 20:50
Mi ez a feminista szarság??? AZT KÉPZELITEK HOGY A LEGKEVÉSBÉ IS ÉRDKEL? EZÉT IS EGÉSZ EGYSZERŰEN KI FOGOM TAPOSNI A BELETEKBŐL A SZART MINT AZ ÖSSZES TÖBBI POLITIKAILAG KORREK MARHASÁGÉRT TI LIBERÁLAGYMOSOTT KORCSOK.
tetx
2023. november 26. 18:15
Úgy tűnik még mindig akadémikusok jelentkeznek ezekbe a valóságshowkba.
sagirdilsiz-2
2023. november 26. 16:48
Az édenen kívülről egy hang: "Túlságosan szeretem a f *szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek”
kislaci-2
2023. november 26. 16:32
jááááj ticcsuk be
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!