Ungár Péter: Márki-Zay több kárt okoz az ellenzéknek, mint bárki más

2023. november 15. 14:44

Az LMP-s politikusnak a régi Mastercard-reklám jutott eszébe a baloldal őt leárulózó volt miniszterelnök-jelöltjéről.

2023. november 15. 14:44
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Ismét keményen nekiment az ATV Start című műsorának szerda reggeli adásában Márki-Zay Péter az LMP-s Ungár Péternek. Kollégánk, Bokor Gábor az ellenzéken belül perpatvarra, ezen belül is Márki-Zay és Ungár közötti konfliktusra vonatkozó kérdésére a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje azt mondta: 
„Én továbbra is azt látom, hogy az ellenzék egy jó részének Rogán Antal csapata mondja meg azt, hogy miről beszélhet és miről nem. 

Vannak olyan árulók az ellenzékben, akik teljesen a Fidesz hatása alatt vannak.”

Válaszában konkrétan megnevezte Ungár Pétert, aki szerinte  „nem azon dolgozik, hogy hogyan lehetne leváltani a rendszert, hanem megmagyarázza azt a hazugságot az embereknek, hogy itt tulajdonképpen demokrácia van és egy jobb jelölttel, meg egy jobb programmal le lehet váltani Orbán Viktort 2026-ban "

A hódmezővásárhelyi polgármester már két héttel ezelőtt is leárulózta Ungárt, aki viszont a 2022-es választás kapcsán bírálta őt. Az LMP-s politikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta, hogy soha többet nem ismételhetik meg azt, hogy olyan jelöltekkel indulnak, „akiknek szimpatikusabb volt a Fidesz adórendszere, mint az általunk elképzelt. És ez talán még annál is nagyobb probléma volt, mint hogy Márki-Zay Péter egy egyszemélyes monodrámává alakította az egész kampányt – tette hozzá. 

A volt baloldali miniszterelnök-jelölt kijelentésére Ungár megkeresésünkre úgy reagált: 

Márki-Zay Péter minden kritikája számára világítótoronyként mutatja, hogy a helyes irányba haladnak. 

Az LMP-s politikus szerint a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje olyan a Fidesznek, mint régi mastercard-reklámban a bankkártya, amit „minden másra fel lehet használni”, azaz mindig elő lehet kapni. „Márki-Zay blődségeivel több kárt tud okozni az ellenzéknek, mint bárki más” – mondta Ungár. Hozzátette: „annyira jó lenne, hogy egyszer, ami kijön a száján, azt a gondolataiba megmártaná egy pillanatra.”  

Nyitókép: Ungár Péter/Facebook

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 20. 09:51
Péter szánalmas a vergődésed.🤮
Ergit
2023. november 15. 19:09
Petike, te se javítottál rajta. Bár pár napja azt hittük, igen, de aztán megint visszabújtál a Feri szoknya-nadrágja mellé.
jooeee
2023. november 15. 17:41
Ez egyáltalán nem baj.
piramis-2
2023. november 15. 17:26
„Márki-Zay blődségeivel több kárt tud okozni az ellenzéknek, mint bárki más” És milyen jól van ez így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!