„2004. december 5-e a nemzetáruló baloldal szégyenfoltja” – 19 éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

2023. december 05. 09:14

A DK-vezér éppen hétfőn lamentált Erdély visszacsatolásán.

2023. december 05. 09:14
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc

„19 évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt” – írja bejegyzésében a Fidesz. Gyurcsány Ferenc éppen hétfőn posztolta, hogy Erdély visszacsatolásának a kérdése lesz következő podcast-beszélgetésének témája.

Ezt is ajánljuk a témában

2004. december 5-e a nemzetáruló baloldal szégyenfoltja.

2010 óta azonban minden magyar felelős minden magyarért, és ha rajtunk múlik, ez így is marad. Soha többé nemzetáruló baloldal!” – olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 27. 11:58
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. december 06. 19:54
Timeo Gyurcsány et dona ferentes... Solum idiotae suffragium pro Gyurcsány.
Palatin
2023. december 06. 12:52
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. december 06. 12:38
Zürös, válságos idöszakokban kemény, nemzeti kormányra van szükség, amelyik az ország érdekeit következetesen, minden eszközzel védi. Még akkor is, ha ez a kormány akár enyhe diktatórikus vonásokat mutat. Nincs mese, ha bajok vannak ilyen kormány kell Minthogy Magyarország fekvése, a magyarság története, Nyugat-Európához való viszonyunk ellentmondásossága, - értve ezalatt, hogy nem bízhatunk meg bennük -, egy krónikus válsághelyzethez hasonló szituációba kényszerít bennünket, nekünk mindig, - azaz örökké -, olyan kormányra van szükségünk mint a mai Fidesz-kormány Nem szabad kisérletezgethetünk semmiféle balos beütésü kormányokkal, akik megvesztegethetök és akár üres igéretekért, vagy a politikusok személyes érdekeikért kalandos konstrukciókba keverhetik bele országunkat, amiböl aztán nem lehet megszabadulni. Tehát nálunk a GYURCSÁNY VÁGÁSÚ link, léha, áruló, megbízhatatlan politikai hatalom mint kormányzó erö egész egyszerüen NEMZET-STRATÉGIAI OKOK MIATT SEM LEHET EGY OPCIÓ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!