Egy ostoba aktivista

2023. december 05. 06:48

Az amerikai nagykövet szerepét játszó politikai aktivista ne antiszemitázzon, mert ezzel gyűlöletet kelt.

2023. december 05. 06:48
PRESSMAN, David
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„David Pressman, az amerikai nagykövet székét bitorló politikai aktivista szerint nem kell sárga csillagot tenni Alex Soros képe mellé, hogy tudjuk, miről szól a kormány plakátja. Azt is állítja, hogy hazánkban a kormány szítja és támogatja az antiszemitizmust. A helyzet ezzel szemben az, hogy a présembernek sem kell többet beszélnie, ennyiből is jól látszik, hogy szegény pára nem normális.(...)

Vegye tudomásul ez a Magyarországgal szórakozó nagykövetnek látszó csalfa, vak remény, hogy mentálisan ép embernek nem jut eszébe Alex Soros zsidó mivolta, amikor meglátja őt egy plakáton. Ellenben felidéződik képzeletünkben, amikor úgy járt-kelt az Európai Unió szervezeteinél, mint valami hatalmas birodalom császára, úgy tárgyalt a különféle tisztségviselőkkel már az apja is, mint a világ legbefolyásosabb embere, és kicsivel később mindig felgyorsult a nemlétezőnek titulált, ám a szemünk láttára megvalósuló Soros-terv végrehajtása a kontinensen. Tegyük hozzá azt is, hogy a magyarok többsége nem adott és akkor sem adna felhatalmazást neki arra, hogy beleszóljon az életünkbe, ha történetesen kérné hozzájárulásunkat ténykedéséhez.

Amit most művel, az pedig mélységesen felháborít több millió választópolgárt, magyart és európait. Ezért került az arca a plakátra, hogy felrázza a hozzá köthető történet mindazokat, akik hajlandók rászánni pár percet annak kifejezésére, hogy nem kérnek ebből a bajkeverőből és azokból a politikusokból, akikre hatással tud lenni hálózatain keresztül. Ehhez semmi köze annak, hogy zsidó származású. Ha elítélünk egy gazembert, aki történetesen zsidó, azt azért sújtja megvetésünk, mert gazember. És attól, hogy zsidó, nem részesül semmilyen különleges védelemben, ugyanolyan megítélés alá esik, mint bármely gazember.

Mondhatják persze a libernyákok, hogy nem gazember, sőt ellenkezőleg: a világ legkiválóbb jótevője, de ez vita tárgyát képezi hazánkban. Politikai vitában helye van kemény politikai eszközök használatának is, de nem mindegy, ki és milyen körültekintően használja őket. A kormány például jogosan kritizálja azt az aktivistát, aki szembemegy a szuverenitást védelmező politikájával. Az amerikai nagykövet szerepét rosszul játszó politikai aktivista viszont ne antiszemitázzon itt minden alap nélkül, mert ezzel olyan mértékű gyűlöletet kelt magával és minden vele egyetértővel szemben, ami súlyos társadalmi feszültségekhez vezet. Nem szeretnénk arra a következtetésre jutni, hogy David Pressmannek éppen ez a célja. Vagy netán ez is evidencia?”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. december 06. 15:35
Ő sem nem kell hordjon gender csillagot sem mert feltűnően cukki..., a géndefektese!
Kamcsatka5
2023. december 05. 21:19
Ez a cél
tapir32
2023. december 05. 14:48
A butaság mindig rosszindulattal párosul! Nem véletlen az ellenzék gonoszsága!
tapir32
2023. december 05. 14:46
A ballibsik annak érdekében, hogy igazolják az állításaikat bármilyen aljasságot képesek elkövetni. Bizonytalanságot, félelmet kelteni, fellazítani, ez a baloldali kultúrharc! Magyarországon nem voltak antiszemita megnyilvánulások. Félő, hogy a DK támogatta baloldali antiszemiták megrendezett jelenetekkel próbálnak tenni azért, hogy legyenek, és igazolhassák a hazugságaikat, és antiszemitázhassák és nácizhassák az országot. A saját akciójukat utóbb a kormánypropaganda hatásaként tüntetik fel. Pressman szavai a fentiek előhírnökei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!