Győrfi Pál mindenkit figyelmeztetett szilveszter előtt

2023. december 29. 15:26

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője egy röntgenképet osztott meg, amely egy súlyosan sérült kezet mutat be.

2023. december 29. 15:26

A mentők minden szilveszterkor találkoznak olyan, pirotechnikai eszköz által okozott balesetekkel, amik életre szóló sérülést okoznak – írta Győrfi Pál a Facebook-oldalán.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője egy röntgenképet osztott meg, amely egy súlyosan eldeformálódott kezet mutat be.

Győrfi Pál nyomatékosan felhívta arra a figyelmet a posztjában, hogy legyen mindenki elővigyázatos.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. december 30. 10:53
Egy szörnyűség. Állattartó, állatszerető, a magyarok által megválasztott képviselők! Az emberek nyugalma érdekében kérem, hozzatok tiltó törvényt ez ellen az butaságból elburjánzó ostobaság ellen!
véna
2023. december 29. 21:42
Elég már, azért kell tájékoztatni, hogy ne haljanak meg. Ha te sem lettél volna tájékoztatva akkor te is haljál meg mert - hülye vagy - ? Tipikus baloldali, én tudom a többieket leszarom.
alexandrosz-2
2023. december 29. 19:23 Szerkesztve
Aki hülye, haljon mwg!
Palatin
2023. december 29. 17:03
Gyurcsány szerzödést kötött a mentösökkel, hogy Szilveszter éjszakáján a DK-sokat ingyen szállítsák a kijózanítóba. A DK-költségvetése ugyanis nem birná el a hirtelen fölugró kiadásokat, erre egyszerüen nem lenne pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!