Ha nincs hó, jó a dugó is – a péntek is araszolgatva halad a fővárosban

2023. december 08. 10:52

Olvasónk fotójának tanulsága szerint az Üllői úton péntek délelőtt sem lehet iparkodni.

2023. december 08. 10:52
Karácsony Gergely kerékpározik

Noha a havazás pénteken nem, a dugók továbbra is nehezítik az Üllői úton való közlekedést. A Mandiner olvasójának fotója szerint telizöldnél sem igen tudnak iparkodni az autósok. Mutatjuk az említett felvételt, melyen a rendszámokat letakartuk:

 

Fotó: Mandiner-olvasó

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2023. december 08. 12:02
Valamikor a "boldog békeidőkben" egyik kedvenc rádióműsorom volt a "Csúcsforgalom" a Petőfin. Petres István vezette és jó zenék szóltak benne. Azóta tudom hogy rendszeresek a dugók Budapesten. Úgyhogy be lehet fejezni az érzékenyítést, kedves mandi szerkesztők!
Palmimi85
2023. december 08. 12:00
Egyáltalán tud az ürge kerékpározni? Úgy ül a bringán, mint majom a köszörűkövön... (ld. a nyitókép)
Bastyaelvtars
2023. december 08. 11:36
Hogy nem unják még ezt a " pesten nem lehet közlekedni mert kerigeri"-témát. Napi szinten mossák az agyát a birkaknak a faszsággal. Ajanlom menjenek mar el barmelyik ekkora varosba, h ott telen hogy lehet parkolni, közlekedni. Tudom ajanlani Münchent, Becset.... Múltkor masfel oran at kerestem parkolóhelyet Münchenben. Meg a melygarazsok is full tele voltak, sor allt a bejaratnal. Ha egy auto feljott egy lemehetett...
blanconegro
2023. december 08. 11:32
Egyetlen takarítógépet se láttam. Se tegnap, se ma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!