Menczer Tamás: A Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy hazudott a hvg

2023. december 30. 18:52

„Aki ilyen aljas hazugságra képes, az soha ne merjen senkit, senkit kioktatni tisztességből, sajtószabadságból, korrektségből!” – foglalta össze a véleményét a fideszes politikus.

2023. december 30. 18:52
Menczer Tamás

„Hvg, milyen emberek vagytok ti? Ezt a kérdést tettem fel október elején, amikor a hvg egy »informátorra« hivatkozva azt hazudta, hogy akinek nem volt protekciója, azt a Külügyminisztérium nem evakuálta Izraelből a Hamász terrortámadása után, és az »informátor« is csak egy ismerős protekciójának köszönhetően fért fel a kimenekítő repülőre.

Azt írtam, hogy amikor emberéletről van szó, akkor kellene lennie egy határnak, de a hvg ilyenkor is aljas, hazug módon támadja a mentést végzőket”

– írta Menczer Tamás a Facebook-oldalán.

A fideszes politikus felhívta arra a figyelmet, hogy a Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy a hvg hazudott, és kötelezte a hvg-t az alábbiak közlésére: »Ezzel szemben a valóság az, hogy az Ádám keresztnevű férfi és családja 2023. október 8-án 17 óra 02 perckor lépett kapcsolatba a nagykövetséggel. A konzulátus 19 óra 23 perckor emailben arról tájékoztatta, hogy 03 óra 00 perckor egy újabb kimenekítő repülőjáratot indítanak Budapestre a Ben Gurion repülőtérről és ezt a férfi és családja igénybe vehetik. Ismerősük 21 óra 09 perckor kereste meg a konzulátust, de ekkor már a család több üzenetet is váltott a konzulátus munkatársaival, kimenekítésük megszervezése folyamatban volt. Végül mindössze hét órával az első kapcsolatfelvétel után – konzulátusi segítséggel – 00 óra 13 perckor hagyták el Izraelt a második kimenekítő járattal, miközben a harmadik kimenekítő járatra is regisztrálva voltak.«

Menczer Tamás véleménye

„Tehát a hvg hazudik. Soha ne felejtsük el: az ég kék, a fű zöld, a dollárbaloldal hazudik” – fogalmazott a politikus.

Aki ilyen aljas hazugságra képes, az soha ne merjen senkit, senkit kioktatni tisztességből, sajtószabadságból, korrektségből!”

– foglalta össze a véleményét Menczer Tamás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitóképen Menczer Tamás. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2023. december 31. 16:26
Mikor nem hazudik a HVG?
Osztap_Bender
2023. december 31. 09:30
Hüm-hüm! Az(ok) aki(k) a "lölő félék" pozícióban maradását támogatják, intézik, elnézik az uniós pénzek lenyúlását, azok csak fogják be a pofájukat! Aztán, hogy ne örülj sem előre, sem utólag, ezt a kommentet egy jobboldali, nemzeti elkötelezettségű, "vén f.sz" írta, aki a saját véleménye alapján szavaz minden választáson. No szabd meg, ehhez mit szólsz? Tudod-e, hogy igen sokunknak ez a vélemény ezen az oldalon?
Genusnextgen
2023. december 30. 20:26
Menczer és a szabolcsi gazdák almája. Klasszikus, már ha ordas hazugságokról van szó Buksikáim.
II.baljoska61
2023. december 30. 20:20
Megértem, hogy cikket szenteltetek ennek, hiszen ritka, mint a fehér holló. Rá is csodálkoztatok, mint borjú az új kapura. Menczer meg egy feketeöves hazudozó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!