Nagy Ervin nem tud leállni: „Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben”

2023. december 04. 14:41

„Van egy pont, amikor elég” – mondta a színész.

2023. december 04. 14:41
null

Nagy Ervin hétfőn interjút adott az RTL-nek. „Épp apámmal veszekedtem tegnap, miközben tűzifát szállítottam neki. Elkezdtünk politizálni, és mint mindig, most is baromira összevesztünk” – mesélte el a színész. „Az alapkonfliktusunk, hogy

szerinte nem kellene ilyen hangosan szidnom a rendszert, az én érvem pedig az, hogy egy demokráciában miért ne tehetném.

Ilyeneken szoktunk veszekedni. Mondtam neki, hogy vagy tíz éven át szóltam kulturáltan, de jól hallhatóan, de van egy pont, amikor elég” – mondta Nagy Ervin.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner a nyár folyamán beszámolt róla, hogy kisebb üzengetés kezdődött Nagy Ervin színész és Rákay Philip között. Nagy Ervin a közösségi oldalán szólt be a médiaszakembernek.

A nyilatkozatháborúval kapcsolatban elárulta, hogy semmit nem bánt meg belőle.

„Amikor udvaroncok és mindenféle megmondóemberek szereptévesztésből személyes támadást intéznek ellenem, akkor lépni kell. Tehetünk úgy is, mintha mi se történt volna, anyám és apám szerint is jobb lenne, ha nem hangoskodnék, de valakinek csak fel kell emelnie a hangját. Azért nem vagyunk olyan sokan, akik kinyitjuk a szánkat. 

Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben és becsmérelhetik például a tanárokat.

Nekem kutya kötelességem ilyenkor visszaszólni, hogy ne már” – mondta Nagy Ervin.

„Ha leütnek, felállok és nem hallgatok”

„Nem azt mondom, hogy minden nap tűzbe kell menni, hogy minden nap hallatnom kell a hangomat, de azt gondolom, hogy néhanapján, pláne amikor megszólítanak, hadd üssek már vissza. Ha leütnek, felállok és nem hallgatok” – mondta a színész.

„Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat” – közölte.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. december 07. 07:30
Ez a bohóc annyira hülye, amennyire tehetségtelen ripacs. Nemcsak kiütötték, hanem saját magát ütötte ki. Látványosan, mint egy igazi vásári bohóc.
Intruder
2023. december 05. 06:22
Ugass csak Ervinke. Apukád félt, és jogosan: bármelyik pillanatban jöhet az a fekete autó és a Karmelita Belphegorja személyesen fogja kiverni belőled a szart.
evpus
2023. december 05. 05:37
Ripacs
evpus
2023. december 05. 05:36
Ha nem demokráciában élnél, nem fröcsöghetnél úgy ahogyan most csinálod noárral, pankotaival és a többi debillel együtt. Utána kiteszel a gyerekeidről egy képet a netre és mindenki imádja őket. Én inkább sajnálom szegényeket, hogy ilyen apjuk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!