„Éppen kilövitek az égbe a jövőnket” – nekiment Pankotai Lili az ünnepi tűzijátéknak

2023. augusztus 21. 11:32

„Nézitek a cirkuszt az árstoppos sörrel és kenyérrel a kezetekben” – fogalmazott az ellenzéki „szónok”.

2023. augusztus 21. 11:32
PANKOTAI Lili

Európa legnagyobb tűzijátékával ünnepelte Magyarország az államapítás ünnepét 2023. augusztus 20-án. A páratlan fény-, és drónjátéknak azonban nem mindenki örült.

Pankotai Lili: Éppen kilövitek az égbe a jövőnket

„Nem lehet elég messzire menni, hogy az ember ne hallja és érezze, ahogy minden egyes durranással szíven üti a valóság” – méltatlankodott közösségi oldalán az ellenzéki tüntetéseken obszcén felszólalásairól ismert Pankotai Lili. Mint fogalmazott:

csak remélni tudom, hogy ti, magukat felnőtteknek valló emberek, öntudatlan vidámságban a gyerekeitekkel álltok, és nézitek a cirkuszt az árstoppos sörrel és kenyérrel a kezetekben”.

Pankotati Lili aláhúzta azt is, szerinte „nem az a valódi gyilkos, aki meghúzza a ravaszt, hanem aki a fegyvert gyártja, és áhítattal nézi utána a vérvörös égboltot. Ma már ez nem Magyarország születése, hanem halálának napja.”

Ezt is ajánljuk a témában

Európa legnagyobb tűzijátékát itt nézheti vissza:

A fiatal „szónok” bejegyzését pedig az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 314 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
romolo
2023. augusztus 23. 12:41
Ezt a lökött félkegyelműt kéne már kilőni az űrbe,,,
P.Gy.
2023. augusztus 23. 06:11
"nem az a valódi gyilkos, aki meghúzza a ravaszt, hanem aki a fegyvert gyártja, és áhítattal nézi utána a vérvörös égboltot. Ma már ez nem Magyarország születése, hanem halálának napja.” Gondolom ez a szomszédos, valódi véres háborúra már nem igaz! Ott az emberek életénél fontosabbak a kitalált jelszavak, mint: egész Európa , meg a demokrácia védelme. Mondanám, hogy gyerek még, ne bántsuk, de ugyanilyen hülyék az elvtársai nyugdíjas korukra is. Szóval nem várható, hogy megjöjjön az esze! Veszélyes, anarchista, bomlasztó egyed.
Lilyana2
2023. augusztus 22. 22:42
Lilit kéne kilőni meg az egész fajtáját! Pofázza a hülyeségeit, de nulla logika, nulla teljesítmény, nulla eredmény! Az emberiség káros vadhajtása!
Wolfram004
2023. augusztus 22. 22:30
Lilike jövőjét már kilőtték az elvtársai. Igaz, nem pukkant nagyot, de kb végleges... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!