Az Erasmus-program folyamatos futása a baloldali EP mestertervének a része

2024. január 17. 10:01

Ebben játszik vezető szerepet az a Momentum, melynek árulásaihoz képest az SZDSZ bűnei lassan bocsánatosnak tűnnek.

2024. január 17. 10:01
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Marad a mestertetv. Az Erasmus-program folyamatos futása a baloldali EP mestertervének a része. Remélem, hogy már nincs olyan hülye ebben az országban – legfeljebb cinikus gazember – aki nem látja be, hogy a jogállami hókuszpókusz mögött egy gazdasági zsarolás állt ha már a kiszemeltjeink nem tudnak választást nyerni, akkor jutassuk őket hatalomra indirekt eszközökkel. 

Ezt is ajánljuk a témában

Csináljunk egy kis gazdasági káoszt szervezzünk rá a bárhol, bármikor bevethető zsoldos csapatok (népszerű szalonképes nevükön: civil szervezetek) és a dollármédia segítségével elégedetlenségi hullámot, hogy végül a választópolgárok maguk bukássák meg a kormányt és ültessék a csatlósainkat a hatalomba. 

Ennek az aljas hadjáratnak az egyik mellékhadszíntere az Erasmus program blokkolása, ami az egyetemi diákság mobilizálására volt hivatott. És ebben játszik vezető szerepet az a Momentum, melynek árulásaihoz képest az SZDSZ bűnei lassan bocsánatosnak tűnnek. A jó hír az, hogy júniusban kiszavazhatjuk ezt az ügynökpártot a hatalomból. Legyél ott. Együtt sikerülni fog.”

Fotó: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2024. január 25. 17:49
Baszki, beszaras a mandi, komolyan, megnyitok egy oldalt, majd kiderul, egy masik oldal van megnyitva. Elegem van kiszallok... Mindenki találja ki, melyik képre gondoltam. Iszonyú gáz lett a mandi oldala, Iszonyú gáz! Tényleg türelmes embernek tartom magam, de ami sok, az sok.
simonpali
2024. január 25. 17:46
Ez alá a kép alá nyugodtan lehetne írni : "Amikor pornófilmesként közlik veled, hogy a következő jelenetet három kenyai sráccal csinálod."
Fed74
2024. január 18. 12:56
Mivan Kötter geci? Még nem rugdaltak szájba cigány barma? Reméljük hamarosan sor kerül rá!!! Te közpénzen kitartott hazug szarházi!!!!
manitowoc
2024. január 17. 19:43
Bitzi/Kötter Tonyó megcsillogtatja az ő fölényes tudását: "Marad a mestertetv" "Az Erasmus-program folyamatos futása..." "hogy végül a választópolgárok maguk bukássák meg a kormányt..." "A jó hir az, hogy Júniusban kiszavazhatunk ezt az ügynökpártot a hatalomból" (:-))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!