Imádja Budapestet a népszerű amerikai politikai kommentátor (VIDEÓ)

2024. január 03. 20:24

Otthon érzi magát Brett Cooper Magyarországon.

2024. január 03. 20:24

Brett Cooper amerikai politikai kommentátor és színésznő a Youtubeon mutatta be egy budapesti napját.

A videóban Cooper meglátogat több budapesti éttermet, és bemutatja a magyar gasztronómia fogásai közül a kedvenceit – gulyásleves, hortobágyi palacsinta, kürtőskalács – de azt is elárulta, hogy Európában a legjobb hamburgert is a magyar fővárosban ette. Arról is beszámolt, hogy a menyasszonyi ruháját is egy budapesti szalonban találta meg.

Cooper megmutatta a város nevezetességeit is, többek között a Szent István Bazilikát, a Szabadság hidat, valamint a Parlamentet. 

Értékelése szerint

Budapesten élni olyan, mintha otthonról hazaérkeztem volna”. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2024. január 06. 22:15
Baromi fontos reklám ez az országnak és a fővárosnak, ha sok követővel rendelkező emberek ilyen szinten pozitívan beszélnek. ez a legjobb reklám. Csak a youtube-n 700 ezer felett nézték meg.
SzkeptiKUSS
2024. január 04. 16:04
Sok európai városhoz képest biztonságos város. Hogy az épített örökség nagyon szép és a leghíresebb európai városok közé emeli, az is biztos. Nem mellékesen a Duna is sokat dob rajta. Viszonylag olcsó város és a külföldi is szinte minden érdekesebb gasztronómiába belekóstolhat, nem kell Kínáig, Indiáig mennie.
ujujuj
2024. január 04. 09:32
Azért milyen koszlott szarfészek lehet az usa, ha onnan nézve Magyarország legpuruttyább települése, Budapest is jónak tűnik.
letsgobrandon-2
2024. január 04. 09:08
https://www.youtube.com/@TheCommentsSection
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!