Nem tudják megütni Orbán Viktort

2024. január 06. 22:30

Gyurcsányéknak eddig volt 13 évük, mégis képtelenek voltak megszervezni magukat.

2024. január 06. 22:30
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Régóta köztudott, Gyurcsány Ferenc közéleti szerepéről Lengyel László már korábban is azt gondolta, hogy régen el kellett volna tűnnie a politika színpadáról. Emlékezetes, hogy a 2018-as választások előtt a sajtó királycsinálóként emlegette Lengyelt, mert – Gyurcsány kivételével – találkozott a baloldali pártvezetőkkel, köztük Botka Lászlóval, az MSZP akkori miniszterelnök-jelöltjével.

Mit mondjak? Én most sem osztom Lengyel optimizmusát, hogy egy jó üzenettel fél éven belül meg lehetne hódítani a többséget. Gyurcsányéknak eddig volt 13 évük, mégis képtelenek voltak megszervezni magukat. Akkor pont most, fél év alatt lennének erre képesek?

Dávid Ferenc is csak szeretné belebeszélni az emberek hasába a vágtató inflációt, amit a kormány kemény munkával leszorított. A valóság most is erősebb.

A helyzet az, hogy hiába akarja Lengyel, továbbra sem tudják megütni Orbán Viktort!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Fischer Zoltán/Miniszterelnöki Sajtóiroda

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. január 21. 20:57
"egy jó üzenettel fél éven belül meg lehetne hódítani a többséget" Én tudok tippet adni! Mondjátok azt, hogy "Nem lesz gázáremelés. Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés" Ez egy jó üzenet volt, sohasem fogjuk elfelejteni. Köszönjük Ildikó néni!
2024. január 08. 12:48 Szerkesztve
Láttam egy nagyon tanulságos állatvideót. Egy tüskés borz, - elég kicsi állat, hosszú tüskékkel körülvéve -, hogyan rázott le magáról három éhes oroszlánt. Kb 5 perces próbálkozás után az oroszlánok lógó orral távoztak, még éhesebben, mint jöttek. Igen ez a taktika lehet hatékony a nagyhatalmakkal szembeni politikában is a kis országok részére. Orbán tudja ezt nagyon jól. De ez neki csak az egyik fegyvere. A másik a hihetetlen pontos elörelátása, és a bátorság. Egy szuper miniszterelnökünk van. A nagyhatalmak, - az uniót is beleértve -, ugyanis sokkal sérülékenyebbek, mint gondolnánk. Valójában csak addig erösek, amig nem támadják öket. Ök nagyon erösen rá vannak utalva a széles támogatásra. Képzeld el az USA-t úgy, hogy a nincs szövetségese, nincsenek, akik körülugrálják. Hónapokon belül bekrepálna. Ezt Kina nagyon jól tudja, nem véletlenül épiti az amerikaellenes blokkot. Ha a világ nagy részét maga mellé tudja állítani, az USA-nak háború nélkül is vége lesz.
Palatin
2024. január 08. 12:42
Orbánnak több esze van mint az unió vezetésének együtt véve. És az eszét nagyon jól tudja használni. Van okunk ennek örülni. Orbán egy garancia a magyarok túlélésére. Ezt bizton mondhatjuk. De ez felveti annak a kérdését, hogy mi lesz akkor, ha Orbán kiöregszik ebböl a szerepböl. Ki lesz az utódja? Ki kell, hogy nevelödjön egy következö keménytökü fideszes, aki ezt a vonalat tovább viszi. DE SAJNOS NEM LÁTOM, HOGY EBBEN VALAMI ALAKULNA.
Palatin
2024. január 08. 12:32
Belsö ellenségünk motorját Gyurcsányt, ezt a destruktív, szélhámos gazembert kellene már végre letartóztatni, ö valóban megérdemelné. A DK tevékenységét illetöen igencsak elgondolkodtató, hogy a gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem -, amire nem gondolunk -, a DK hecchadjárata, lázítása, hazug áskálódásai JELENTÖS MÉRTÉKBEN RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. Ennek az az indirekt következménye, hogy több durvaság, több büntett, több aggresszó, több baleset és akár több gyikosság, söt rendörök ellen is több támadás fordul elö az országban. A DK egy felforgató szervezet. Az agressziv, minden gazságra, rombolásra kész gyurcsányisták miatt egy sor dolgot, pl. történelmi emlékhelyeket, szobrokat stb. külön védeni kell a sunyi támadásaikkal szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!