Orbán Viktor elárulta, hogy rúgott-e már be szilveszterkor (VIDEÓ)

2024. január 01. 06:20

A kormányfő videójából azt is megtudhatjuk, hogy mi volt a legjobb dolog, ami 2023-ban történt vele.

2024. január 01. 06:20

„Adjon Isten boldogságot hazánkba! Boldog új évet, Magyarország!” – írta hivatalos Facebook-oldalán közzétett óévbúcsúztató és egyben újévköszöntő videójához Orbán Viktor. A miniszterelnök kérdésekre válaszolva adott betekintést a család szilveszteri szokásaiba, valamint azt is elárulta, hogy mit vár 2024-től. Ha kiváncsi arra, hogy mi volt a legjobb dolog, ami 2023-ban történt a magyar kormányfővel, hogy a műbeles vagy a juhbeles virslit részesíti-e előnyben, vagy hogy puncsot vagy pezsgőt iszik-e szívesebben, tekintse meg az alábbi videót:

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 01. 19:54
Dögevö Keselyük köröztek fölöttünk, Öszödön kiderült, hogy mindent felettünk. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt szabadságot is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha a lókötök a diadalt várnák. Bár a libsik minden magyart hülyének néznek. Kevesebb az ö esélyük mint a fészkes fenének.
Palatin
2024. január 01. 19:52
Mi a különbség Gyurcsány és Orbán kormányzása között? Gyurcsány alatt megboldogulsz (azaz kinyuvadsz), Orbán alatt meg boldogulsz.
Palatin
2024. január 01. 19:50
Jó, hogy itthon kevés a turbán, Hát ezért is jó nekünk Orbán. Miért néz Fecó olyan bambán? Hiányzik talán a sok talibán? Reggente, ha felkél kábán, Juszt átesik a saját lábán. Klárinak szól jó gorombán, Mit józanul aztán megbán. Erőtől duzzad, söpör mint az orkán, Az magyarok hös vezére, Viktor Orbán. Ám szól Gyurcsány, ki sosem volt urbán: "De a csóka én vagyok a Kárpátok ormán".
2024. január 01. 19:45 Szerkesztve
Orbán akár berugott akár nem, váljon egészségére. Az tény, hogy Orbán még törészegen is normálisabb, mint Gyurcsányközvetlenül az elvonókúra utáni percekben. Az is tény, hogyy gyurcsányista horda még oxigénpalackkal sem tudná megmászni Orbán elnyütt házipapucsát sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!