Orbán Viktor: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország a zsidó közösség számára

2024. január 27. 19:05

A miniszterelnök is megemlékezett Nemzetközi Holokauszt Emléknapról.

2024. január 27. 19:05

Közösségi oldalán is megemlékezett a Nemzetközi Holokauszt Emléknapról Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő azt írta: „Az antiszemitizmus elleni küzdelemben az elmúlt évtizedben tett erőfeszítéseinknek köszönhetően

Magyarország a zsidó közösség számára az egyik legbiztonságosabb országgá vált.

A miniszterelnök azt is hozzátette, hogy „ezt meg is fogjuk tartani”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Orbán Viktor X-oldala

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 28. 22:27 Szerkesztve
de France "A zsidók nélkül Magyarország nem látott volna olyan mértékű fejlődést a 19. századtól," Ja. Pl a hazai judeobolsevizmus is odáig fejlődött 1945 és 2024 között eltelt röpke 79 év alatt hogy zászlóvivői még a Szemlőhegyi lakcímüket sem változtatták meg... Eljutottak ezalatt a moszkovita apró klein antaltol a brüsszelita onokáig..
de France
2024. január 28. 13:14
A zsidók nélkül Magyarország nem látott volna olyan mértékű fejlődést a 19. századtól, Budapest is más arcot mutatna ma, az ország nem büszkélkedhetne annyi Nobel díjassal, mert jó részük zsidó vallású magyar. Ezzel együtt (vagy ennek ellenére) iszonyú elvakultnak kell lenni annak aki jelenleg védi az izraeli kormány mocskos, bűnös népírtását, ami szerintem egy nagy antiszemita hullámot fog okozni és nagy kárt hosszú távon Izrael népének.
de France
2024. január 28. 12:59
Csak annyit teszek ahhoz, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország a zsidó közösség számára hogy életemben nem olvastam ennyi antiszemita, gyűlölettel átitatott, gúnyolódó, piszkos kommentet egy külföldi sajtó orgánumban, mint a kormánypárti, mainstream Mandineren.
..--..
2024. január 28. 12:48
-zsoltkom- "Orbán Viktor: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország a zsidó közösség számára" Azért mer ilyeneket írni Orbán, mert nem olvasott Mandiner-kommenteket. Így a Mandiner léte jelentős százalékban cáfolja Orbán állítását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!