Páros lábbal szállt Zalatnay Saroltába Gyurcsány véresszájú médiahadserege

2024. január 20. 14:30

Bűn, ha valaki békét akar?

2024. január 20. 14:30
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Zalatnay Sarolta a Borsnak nyilatkozott, ahol beszélt arról is, hogy mi a véleménye a szomszédunkban dúló véres háborúról. A népszerű énekesnő őszintén elmondta, hogy mit gondol az orosz–ukrán háborúról, meg is kapta érte a magáét a Nyugat Fény néven futó Gyurcsány-blogtól. 

»Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy vannak kormányok itt Európában, melyek kimondva, kimondatlanul, de a politikájukkal egyértelműen a háború pártján állnak! Mégis miféle érdekek vezetik azokat a politikusokat, akik nem a béke pártján állnak? Vajon ők megkérdezték a polgáraikat, hogy egyetértenek-e velük? Aligha…« – nyilatkozta Cini.

Több sem kellett a DK-vezér véresszájú médiahadseregének, azonnal páros lábbal szálltak bele az énekesnőbe. Ahogy fogalmaztak, Zalatnay Cini már korábban is hitet tett Orbán Viktor politikája mellett, ez a nyilatkozat pedig szerintük a mélyen »békepárti« Orbán Viktor újabb dicséreteként is felfogható.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. január 21. 19:15
A recipkoki DK pöcst segbe dugták a DK irodában. A hugyos Fleto tommaso és barátai. Így jártál te DK pöcs. Semmi érv csak a szar jön belőled. Ezért keres a DK ötletelöket. Ti már fosok vagytok nekik. Semmi ötlet
Bambuci
2024. január 21. 18:37
A 80-as években a Baross utca sarkan volt a kisallatboltja , neha ott parkolt a jardan a feher mercijevel. Szerttem lejarni, nezegetni a kisallatokat halakat. Aztan egyszer mikor lementem lent volt egy medvebocs a talpalattnyi ketrecben. Szerencsétlen kis allat, mikor lattam azt kivantam elje at az is aki iderekta. Milyen sors, ez a qwa is megkapta a sajat keteecet. Pfej.
Lajoss
2024. január 21. 10:28
Cini sohasem az agyáról volt híres…most rátört a neres békevágy… Ekkora nyugdíj mellett nem csodálom…éhes,egyszerűen. 🫢
lhotx
2024. január 21. 07:58
Cini, nem elég a sima gondolkodás! Az ő fejükkel kell gondolkozni, mielőtt szólsz! Mindenképp fura, hogy a kommunistákkal elboldogultál, EZEKHEZ meg már kevés vagy. Semmi nem hat rájuk, annyira a saját hatásuk alatt rohadnak. Több példa mutatja, hogy az sem segítene, ha ötven évvel fiatalabb lennél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!