Elmondta az EP-képviselő: ezért támadják valójában Magyarországot!

2024. január 17. 15:21

Korábban Daniel Freund már nyíltan úgy fogalmazott, hogy a Magyarországnak szánt 10 milliárd euró uniós forrás feloldását meg fogja támadni.

2024. január 17. 15:21

„A hazánkkal szembeni gyűlöletkampány újabb fejezete különösen abszurd annak fényében, hogy tavaly év végén az Európai Bizottság is kénytelen volt megkezdeni a jogosan járó kohéziós források kifizetését” – szögezte le Gál Kinga a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Ezzel kapcsolatban a Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Daniel Freund újabb támadást intézett Magyarország ellen.

A Magyarországnak szánt 10 milliárd euró uniós forrás feloldását meg fogjuk támadni.”

– írta Daniel Freund az X-en.

„Ezt nem tudja elfogadni az Európai Parlament baloldali többsége a magyar dollárbaloldal aktív támogatásával. Őket szemmel láthatóan nem a tények, hanem hazánk megbüntetése vezérli” – mondta a a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 17. 23:51
Babits Mihály, kedvenc költőm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
EX_Terminator
2024. január 17. 21:17
Az EP minket mar, az EB minket mar, most meg azért marják egymást mert nem úgy marnak minket ahogy a másik szeretné... Hát tudjátok mit? Nekünk az a legjobb ha mindegyik meggebed.
KBA98
2024. január 17. 17:30
Ez a kis szarfaszú mit akar? minek él egyáltalán és főleg kiből él egyáltalán?
lacika-985
2024. január 17. 16:49
Idéznék egy ballib lódoktortól -- A LÓNAK A FASZÁT -
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!