Veszélyes lehet a gyermekekre a Lidl terméke, vigye vissza, ha ilyet vásárolt!

2024. január 06. 13:51

Az áruházlánc a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatéríti a vételárat.

2024. január 06. 13:51
LIDL store in the evening

A vásárlók biztonsága érdekében a gyártó cég elővigyázatosságból visszahívja a Lidl áruházláncban kapható Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák nevű termékét – olvasható az Origo cikkében. A visszahívás oka, hogy a készletben található „Építőkocka színes golyókkal” elem sárga kupakja leválhat.

A sárga műanyag kupak és a kieső golyók a kisgyerekek és csecsemők számára fulladásveszélyt jelenthetnek.

Az áruházlánc kéri vásárlóit, hogy amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, hanem vigyék vissza azt bármelyik magyarországi Lidl-üzletbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

Nyitókép: MARKUS SCHOLZ / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. január 06. 17:06
Jaj, már aggódtam, hogy a turmixgéppel , a levehető ajtóssal lesz valami gond...
mandala-3
2024. január 06. 15:12
Mikor jutunk már el oda, hogy az élelmiszer szemetet és az egyéb hulladékokat nem nálunk akarják értékesíteni. Lidl élelmiszer polcait átnézve az ottani termékek legalább fele élelmiszer hulladék. Tesco dettó! NÉBIH-hol vagy merre csavarogsz???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!