Virsli, pezsgő, wc-papír: megcsinálta a nagybevásárlást, fizetni már nem akart, majd elmenekült a biztonsági őrök elől

2024. január 02. 22:03

Szilveszter napján történt a lopás, a rendőrök az esti buli előtt elkapták a tetteseket.

2024. január 02. 22:03
null

A rendőrség tájékoztatása szerint szilveszter napján, délután egy órakor egy biztonsági őr értesítette a járőröket, mert lopás történt az áruházban. Mint elmondta, két ismeretlen nő egy púposra pakolt kocsival, a kasszát kikerülve távozott az üzletből. 

Utánuk ment, de kérése ellenére a rájuk várakozó autóba dobálták a lopott holmit, majd elhajtottak. 

A rendelkezésre álló személyleírás és rendszám alapján több egység is a „vásárlók” keresésére indult. Hamarosan megtalálták a város egyik utcájában az akkor már leparkolt autót, melynek közelében egy, a leírásnak megfelelő öltözetű nő álldogált. 

Kérdésre válaszolva először tagadta, hogy köze lenne a lopáshoz, később azonban beismerő vallomást tett. A kocsi csomagtartójából hiánytalanul előkerültek az eltulajdonított áruk, melyekért közel 115 ezer forintot kellett volna fizetni a kasszánál. A másik nő, valamint az autót vezető férfi kilétének megállapítása és felkutatása folyamatban van.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2024. január 03. 09:00
Ez csak a tomboló relatív buli-szegénység bizonyítéka. :)
szintetikus
2024. január 03. 07:48 Szerkesztve
Orosz szoponc lehetett. Azok ilyen csicskák.
Osztap_Bender
2024. január 03. 06:16
A biztonsági őr mi a faszt csinált? Dagadtra verhette volna a két cigány curvát, meg is rugdoshatta volna őket, aztán visszatolhatta volna a cuccal teli kocsit a boltba. Gondolom ezért fizetik.
Namond
2024. január 03. 04:47
Lumpen proli Orvbán szavazók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!