A baloldali elemző kimondta: Az Orbán-kormány nem pedofil (videó)

2024. február 28. 20:59

A Republikon Intézet kuratóriumi elnöke szerint a túlságosan centralizált állam rendszerhibája történt a kegyelmi ügyben.

2024. február 28. 20:59

„Azt én nem gondolnám, hogy Orbán Viktor vagy a kormány pedofil lenne, illetve a pedofíliát támogató lenne” – mondta Horn Gábor, a Republikon Intézet kuratóriumi elnöke a Hírtv Napi Aktuális műsorában. 

Az elemző szerint egy rendszerhiba történt a kegyelmi üggyel kapcsolatban, amely arra vezethető vissza, hogy túlságosan centralizáltan működik az államigazgatás.

Horn szerint nem Orbán Viktor a felelős a konkrét ügyben. 

Nem ő a felelős abban, hogy ezt tudta, és jóváhagyta, nem hiszem, hogy ez történt”

– fogalmazott. Az ellenzéknek persze érdeke, hogy ez az ügy minél tovább felszínen maradjon – tette hozzá.

A teljes beszélgetést ITT lehet megtekinteni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2024. február 29. 05:52
Szépiti a DáKó kampányát a gnómszerű zsidó. Ennyi csak.. :)
konzerv-3
2024. február 29. 01:49
Mélyebb értelemben viszont az ellenzék sajnos ha nem is pedofil, de gyermekellenes. Az a politika, amely hagyja az LMBTQ lobbi ámokfutását, ami nem emeli fel a hangját gyerekek szörnyű műtétei ellen, sőt valamiféle emberi jogba csomagolja azt, ami támogatja a minél korlátlanabb abortuszt, az család, gyerek és életellenes.
2024. február 28. 23:48 Szerkesztve
"hegyivadász feb28. 22:05 Feltéve, de meg nem engedve, hogy túlságosan centralizált a magyar államigazgatás. Ennek mégis mi a fityfene köze van a kegyelmi ügy elbírálásához???? Mire gondolt a költő? Hogy ne a köztársasági elnök, mint centralizált személy adjon kegyelmet, hanem egy bizottság és akkor nem lesz centralizált a döntés? Vagy mi a fasz?" A kritikusok szerint a centralizálásnak nem a kegyelmi ügy elbírálásához van köze, hanem az azt követő lemondáshoz, "lemondatáshoz". Szerintem a Novák stratégiai hibát követett el a kegyelem megadásával, hiszen az elítélt* leült 17 hónapot a sitten, s a hátralévő 9 hónapot már otthon töltötte reintegrációs őrizetben. * megszolalt-konya-endre-akit-kegyelemben-reszesitett-novak-katalin: is.gd/ZUczQY
altercat1
2024. február 28. 23:11
Röhejes ez a moslékos csürhe... Úgy böfögik a pedofil ügyet, mint az az elmebeteg, aki pszichiáternek hiszi magát... Miközben őt ápolják. Egyetlen gyermekvédelmi törvény nem szavaztak meg, beengednék a pedo-patkányokat a gyerekek közé, Brüsszelig szaladgálnak buzi-ügyben, sőt, krárika, a drága, a böszmeség utolsó évében bevezette volna az óvodákban a gendersemleges nevelést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!