A betegesen féltékeny férfi párját az anyja sírjánál nyírta kopaszra, hogy ne tetsszen másoknak

2024. február 12. 19:57

A gyanúsított az évek során több alkalommal megöléssel is fenyegette a sértettet.

2024. február 12. 19:57
Domestic violence illustration

A Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása alapján a megalapozott gyanú szerint R.R. gyanúsított és a sértett 2013 óta éltek élettársi kapcsolatban, azonban a férfi a kezdetektől, azaz tizenegy éve rendszeresen bántalmazta a párját, mert féltékeny volt rá. 

Hol puszta kézzel, hol valamilyen eszközzel támadt rá, általában oly módon, hogy az asszonyt egy székhez kötözte, nehogy el tudjon menekülni. 

A legbizarrabb, hogy féltékenysége miatt pár évvel ezelőtt a temetőben, a sértett édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta élettársa haját azért, hogy ne tetszen más férfiaknak. Mint írták, több alkalommal előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így a sértett kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát. 

2024. január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt és újból ököllel támadt neki, majd egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, mely bántalmazások következtében a sértett eszméletét vesztette. Ennek ellenére is csak másnap volt hajlandó őt eloldozni, annak érdekében, hogy élettársa ki tudjon menni a mosdóba, és a nő ezen helyzetet kihasználva tudott csak elmenekülni a lakásból. 

A gyanúsított az évek során több alkalommal megöléssel is fenyegette a sértettet. A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be a letartóztatás elrendelésével szemben.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Fabian Sommer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghelmddfd
2024. február 13. 08:47
A betegesen féltékeny férfi párját az anyja sírjánál nyírta kopaszra, hogy ne tetsszen -------------------------------- 1. Féltékeny? Ezt a hangot most szarják vagy fossák? Nem igen rakem. A fél az indogermán pel stumától ered, vagyis foly, flattern, germán fél, félni annyi, hogy Vegita fél, flatter Dermesztőtől. Félteni annyi, to kausatívval, hogy folyatni, vagyis Dermesztő féltje Vegitát. 2. Férfi? Bullshit hang, vagy úra vagy baru, ena baru az ősmagyar. 3. Párja? De egy hülye libcsi hang! Így már inkább jómája, de barmája vagy arája. 4.A sír hang laguján inkább gereba, gerebja. 5. Kopasz? Nem igen okés hang, a kop jevevényhang, így inkább stupasz, az okébb. Dehát mondjuk kurváknak szoktuk levágni a haját, vagy rébáknak,ribancoknak, attól, hogy a nőrakumány, nőszabás részje a haj, ha szahajha, szajha, úgy nem nő, így nem rakta hajat bírni. 6. Tetsz egy bullshit hang.
rugbista
2024. február 13. 08:23
Csak egy ortodox Mózes-hitű volt, akinek csak ott volt ideje elvégezni a megszokottat.
ProletarFC
2024. február 12. 21:06 Szerkesztve
Jó lenne ha már megtanulnátok, hogy a hím egyedeknek nem a nő bántalmazásával kell a territóriumukat megvédeni, hanem a feltehetően rivális hím miatt kialakult kapcsolati válságot kell megoldani úgy, hogy a saját territóriumod védelme érdekében felkutatod az ellenséget és ha megtaláltad igyekszel herén rúgni a leghegyesebb weszkó csizmával. azállatvilágban is megküzdenekegymással a hímek . https://www.sendrawebshop.com/products/sendra-8024-cuervo-salvaje-salvaje-western-csizma-f%C3%A9rfi-fekete-76029fomz-p-265.html ez nem olcsó, de szerintem a célnak megfelel. Focicsukának ne használd, mert kiszúrja a labdát. Civilizáltabb és egyensebb módja az ügy lerendezésének a puszta ökölharc vagy hétvégi pofozkodás. Ha mindez a családi perpatvar az utcán zajlik, legrosszabb esetben mindkét felet elviszik a fogdára garázdaság vétsége miatt.
Ez D-dúr és e-moll
2024. február 12. 20:45
Mandiner = a keresztény-nemzeti-konzervatív sajtó apoteózisa Rogán Tóni és Habony Árpi installálásában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!